Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Οταν το κίτρινο έγινε κατάμαυρο...

Του Δημήτρη Ψαρρά

Εδώ και δεκαετίες ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κάνει την ίδια δουλειά και την ονομάζει δημοσιογραφία. Κρυφές κάμερες, ροζ βίντεο, αναγγελία αποκαλύψεων που δεν πραγματοποιούνται ποτέ, υπονοούμενα, μισόλογα και μια αφόρητη ηθικολογία. Η ΕΣΗΕΑ, το ΕΣΡ, η Δικαιοσύνη έχουν πολλές φορές καταδικάσει αυτή τη δραστηριότητα, αλλά ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είναι επαγγελματίας του είδους και δεν χαμπαριάζει. Ακόμα και την εφημερίδα που έστησε, στην ίδια συνταγή τη βάσισε, με πολλή κλειδαρότρυπα και πολλά υπονοούμενα, έτσι ώστε να «συμμορφώνεται»...
ο εκάστοτε στόχος. Και τελικά με τα ίδια μέσα πολεμά σήμερα ακόμα και τον τότε αγαπημένο του συνεταίρο, εκείνον που μοιράστηκε μαζί του το νερό της ίδιας μπανιέρας. Τώρα που η καριέρα του αυτοαποκαλούμενου «δημοσιογράφου» άρχισε να δύει, τώρα που ακόμα και τα trash κανάλια έπαψαν να του κάνουν τεμενάδες, ο καημένος επιχειρεί να ξαναζήσει τις παλιές δόξες ξαναζεσταίνοντας την παλιά συνταγή. Και απειλεί να δημοσιοποιήσει ροζ βίντεο, στο οποίο εικονίζεται ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κατά τρόπο που δεν εγκρίνει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

Γιατί μόνον αυτή είναι η «βόμβα» που απειλεί να απασφαλίσει ο παλαίμαχος της κρυφής κάμερας. Τα μισόλογα και οι υποσχέσεις για γαργαλιστικές αποκαλύψεις δεν αφορούν παρά την προσωπική ζωή ενός πολιτικού.

Η δουλειά χάλασε, με την ευθεία καταγγελία του ίδιου του κ. Σακελλαρίδη, ο οποίος μίλησε για μεθόδους που παραπέμπουν σε παρακράτος και πολιτικό περιθώριο, με στόχο τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός ότι η υπόθεση ξεκίνησε λίγες μέρες πριν από τις επαναληπτικές εκλογές για τη δημαρχία της Αθήνας δεν αφήνει πολλές αμφιβολίες για τα πολιτικά κίνητρα της επιχείρησης.

Από efsyn μέσω nonews-NEWS