Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

GAP Reloaded..

Eίναι ήδη τέλη του μήνα, και ο γολγοθάς των νοικοκυριών θα γίνει ακόμα πιό ανηφορικός άλλη μιά φορά.
     Δόση εφορίας, δόση ΕΝΦΙΑ, δόση διακανονισμού, στεγαστικά, και πάει λέγοντας. Χώρια τα τέλη κυκλοφορίας που πρόβαλαν ήδη απειλητικά.

     Χώρια που έρχονται γιορτές με όλα τα έξοδα, τις υποχρεώσεις και το άγχος που αυτές συνεπάγονται.
     Γιατί, μερικά χρόνια τώρα φρόντισαν οι πολιτικοί απατεώνες, οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων, αντί για ψυχικό βάλσαμο κι ευκαιρία ανάπαυλας και χαράς, να είναι...
άγος ψυχής και πηγή στενοχώριας και μελαγχολίας.

     Όμως όχι! Κανένα από αυτά τα γήινα και πραγματικά προβλήματα του λαού δεν φαίνεται να απασχολεί το πολιτικό σύστημα και προπαντός την καμόρα των ΜΜΕ.
     Αυτοί ασχολούνται σαν άλλες Σουβλίτσες με τον Κλούβιο,
     ..και αν αυτός θα φτιάξει καινούργιο κόμμα, ή αν θα διώξει τον χοντρό μπουχέσα για να ξανακάτσει στην ίδια παλιά ''καλή'' καρέκλα!

     Ο Κλούβιος. Μάλιστα! Γνωστός και ως ''Μεγάλος Ηλίθιος'', ο κατά κύριο λόγο υπεύθυνος όλων των δεινών, που σαν πολίτες και σαν χώρα μας ταλανίζουν.
     Αυτός που με πλήρη συνείδηση και γνώση των πράξεών του, ο Μέγας Ανθέλληνας, της γνωστής οικογένειας των Απατεώνων Παραχαρακτών της Ιστορίας, πέταξε την Ελλάδα στον Καιάδα, για ίδιο όφελος και για όφελος του μόνου ιερού πράγματος γι αυτόν: της Οικογένειας.
     Της οικογένειας, όχι όπως εμείς την ξέρουμε και την βιώνουμε, αλλά όπως το διεθνές οργανωμένο έγκλημα απ' την Γιακούζα μέχρι την Μαφία την εννοεί.
     Μιάς οικογένειας που εκτός από στενά συγγενικά μέλη μπορεί να περιλαμβάνει τράπεζες, τοκογλύφους, hedge funds, διεθνείς απατεώνες, νυν και πρώην διεθνή  ''γεράκια'' του πολέμου, και πτωματοφάγες ύαινες των λαών.

     Αυτό είναι το περιβάλλον και ο φυσικός χώρος του ανθρώπινου αυτού μορφώματος,
     ..που το ''σύστημα'', βλέποντας το αδιέξοδο που το ίδιο έχει δημιουργήσει, τον ξεσκόνισε και ετοιμάζεται να μας τον ξαναφορέσει ''καπέλο'', ως ''εναλλακτική λύση''!

     Το ξέρουμε: λαός χωρίς μνήμη δεν έχει μέλλον!
     Λαός όμως χωρίς μνήμη και χωρίς @@@ίδια, δεν έχει ούτε παρόν,
     ..αλλά και το παρελθόν του μοιάζει κίβδηλο!..

Από Ουδέν Σχόλιον, μοντάζ Dr.SeenG