Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Μακρύς ο δρόμος!

Σχετικά με το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, από παλιά σας το λέω ότι είναι μακρύς ο δρόμος.

Έχω να παρατηρήσω ότι δύο είναι τα πιθανά ενδεχόμενα, αναφορικά με την βεβαιότητα τους "Πρωθυπουργού" που δηλώνει δεξιά κι αριστερά ότι έχει εξασφαλίσει τις 180 βουλευτικές ψήφους...

Το πρώτο ενδεχόμενο είναι ότι ο "Πρωθυπουργός" μας, συνομιλεί όντως με τον Θεό κι ότι ο τελευταίος τον έχει διαβεβαιώσει ότι...
θα επιφοιτήσει τουλάχιστον 180 εθνομητέρες κι εθνοπατέρες, προκειμένου να ψηφίσουν τον νέο Πρόεδρο της Τηλεδημοκρατίας μας, ώστε η κυβέρνηση των Εθνικών Ολετήρων να συνεχίσει απερίσπαστη το θεάρεστο έργο της εξόντωσής μας.

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να χρησιμοποιηθεί, την καταλληλότερη στιγμή, το «κρυφό» χαρτί της Χρυσής Αυγής, που μετά πάσα βεβαιότητα αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι καθόλου κρυφό.

Αβέβαιο, πιο από τα δύο ενδεχόμενα θα πρέπει να θεωρείται πιθανότερο αλλά η όποια βεβαιότητά, από τους "απέναντι" για πρόωρες εκλογές με αφορμή το θέμα του ΠτΔ, τούτων δοθέντων, είναι αμφιλεγόμενη. Εξλαλου, κάθε μέρα που περνά και βρίσκει αυτά τα θρασίμια στους κυβερνητικούς θώκους, είναι μια μέρα κακή για την Ελλάδα κι όλους εμάς τους Έλληνες!

Εμείς, λοιπόν, όλοι τι περιμένουμε? Οι "απέναντι" μέσα στη Βουλή, τι περιμένουν?