Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Καλούν σε κατάθεση Σημίτη και Βενιζέλο για τα εξοπλιστικά

Η εισαγγελέας καλεί και τους Γιάννο Παπαντωνίου και Βάσω Παπανδρέου  
Να καταθέσουν στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου 1998-99, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας υιοθετώντας το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου οι οποίοι υποστήριξαν ότι οι συγκεκριμένες καταθέσεις είναι σημαντικές.

Μεταξύ αυτών που ζητεί η εισαγγελική λειτουργός να κληθούν είναι ο πρώην πρωθυπουργός...
Κώστας Σημίτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και οι πρώην υπουργοί Γιάννος Παπαντωνίου και Βάσω Παπανδρέου.

Η απόφαση του δικαστηρίου όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος από μίζες των εξοπλιστικών, θα εκδοθεί σε λίγη ώρα.

Από newsbeast

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε για Βενιζέλο-Σημίτη 
Την πρόταση κατέθεσε ο εισαγγελέας της έδρας  
Eπιφυλάχθηκε το Δικαστήριο να απαντήσει στην πρόταση της εισαγγελέως να καταθέσουν στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου 1998-99 κατά τη διάρκεια της δίκης σε δεύτερο βαθμό του Άκη Τσοχατζόπουλου για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος από μίζες των εξοπλιστικών.

Η εισαγγελέας στην πρότασή της υιοθέτησε το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης του πρώην υπουργού οι οποίοι υποστήριξαν ότι οι συγκεκριμένες καταθέσεις είναι σημαντικές.

Μεταξύ αυτών που ζητεί η εισαγγελική λειτουργός να κληθούν είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και οι πρώην υπουργοί Γιάννος Παπαντωνίου και Βάσω Παπανδρέου.
  
Από newsbeast