Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Σαν τ' αρνί καλή ώρα...

Σαν το αρνί που περιμένει καρτερικά το τέλος της σύντομης ζωή του στη σούβλα, τέλος που επιβάλλουν τα Χριστιανικά έθιμα για το Πάσχα, παρουσιάζεται σήμερα στο δικαστήριο ο πολύς Άκης Τσοχατζόπουλος. Μαζί του στο εδώλιο θα καθίσουν οι δύο γυναίκες του, η πρώην και η νυν, η κόρη του και 14 άλλα άτομα.

 Ο Τσοχατζόπουλος "κερδίζει" τον τίτλο του Πασχαλινού αρνιού, γιατί στο εδώλιο των κατηγορουμένων και με την ίδια κατηγορία, θα...
έπρεπε να βρισκόταν όλο το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία. Ο Άκης "θυσιάζεται" για να μείνει στο απυρόβλητο όλη η υπόλοιπη αλητεία των δύο κομμάτων, αυτή που κατέκλεβε επί δεκαετίες τα πάντα και έπαιρνε προμήθειες από παντούκαι για τα πάντα. Προμήθειες για τις οποίες στη συνέχεια χρεωνόταν ο Ελληνικός λαός.

Άλλωστε το "πάρτι" που έκανε ο Άκης με τις προμήθειες εκατομμυρίων ευρώ, δεν είναι δυνατόν να μην είχε και άλλους "προσκεκλημένους". Δεν είναι δυνατόν οι άλλοι πρωτοκλασάτοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ να μην ήξεραν τι συνέβαινε. Και πότε δεν μιλάς;  Μόνον όταν έχεις κι εσύ όφελος. Στην ανάγκη όμως να διασωθεί αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα, "θυσιάζεται" ο Άκης και ο εσμός του. Γιατί, βλέπετε, αν η δικαιοσύνη ήταν ουσία και όχι τύποις τέτοια, οι κατηγορούμενοι θα ήταν τόσοι πολλοί που το δικαστήριο θα έπρεπε να συνεδριάζει στο ΟΑΚΑ.

Από swell-swell