Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

«Σφάζονται» στη ΝΔ – «Πυρά» Ντόρας–Αντώναρου κατά Σαμαρά

«Πυρ ομαδόν» κατά του Αντώνη Σαμαρά. Ντόρα Μπακογιάννη και Ευάγγελος Αντώναρος, στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, εξαπέλυσαν επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, ζητώντας την παραίτησή του.

Στην ομιλία της η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε:

«Είτε μας αρέσει είτε όχι, η Ελλάδα γύρισε σελίδα, οφείλουμε να αφήσουμε πίσω τις νοοτροπίες και πρακτικές που μας έφεραν εδώ, να διαμορφώσουμε σύγχρονο ξεκάθαρο πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι...
οι αρχηγοί της παράταξης μετά από ήττες παραιτούντο. Ούτε κακοί πρωθυπουργοί ήταν ούτε κακοί αρχηγοί.

Αλλά υπέβαλαν την παραίτησή τους διότι ήξεραν μία απλή αλήθεια: ότι η προσπάθεια δικαίωσης του δικού τους έργου υπονόμευε την προοπτική της επόμενης ημέρας. Για να προχωρήσουμε στο μέλλον χρειάζεται πάραυτα να γίνει έκτακτο συνέδριο. Ένα συνέδριο όπου θα συζητηθούν τα πάντα, η λειτουργία, η εσωκομματική δημοκρατία τα οργανωτικά, η στρατηγική τα πρόσωπα» είπε η Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

«Να αποκατασταθεί η εσωκομματική δημοκρατία. Για την ηγεσία της ΝΔ οι έννοιες εσωκομματική δημοκρατία, συλλογικότητα και αξιοκρατία εθεωρούντο ταυτόσημες με την υπονόμευση. Η ΝΔ στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα κράτησε τις πόρτες κλειστές, λειτούργησε με τη λογική της κλειστής ομάδας».

Αντώναρος: «Μπούρδα» η συνδιάσκεψη – Να συγκληθεί άμεσα συνέδριο

Μέσω twitter εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του Αντώνη Σαμαρά ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Μετά από κάθε ήττα η ΝΔ έκανε Συνέδριο. Έτσι πρέπει να γίνει και τώρα», έγραψε ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στο twitter.

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή αναφέρθηκε και στην απόφαση των διοργανωτών, να μην επιτρέψουν την παρουσία καμερών στη διαδικασία.
Από το Ποντίκι