Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Η Microsoft διαθέτει όλα τα ISO των Windows 7

Η Microsoft προχώρησε μια ήσυχη αλλαγή διανομής των Windows 7 ISO για τους χρήστες που θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καθαρή εγκατάσταση καθώς τα αρχεία δεν είναι πλέον διαθέσιμα μέσω του επίσημου προμηθευτή λήψεων της εταιρείας Digital River.

Η εταιρεία με μια νέα υπηρεσία που την ονομάζει Microsoft Software Recovery center παρέχει πληροφορίες για τη λήψη που θέλετε να πραγματοποιήσετε, ελέγχοντας παράλληλα...
αν η άδεια χρήσης που διαθέτετε είναι έγκυρη ή όχι.

Η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα την αλλαγή, αλλά εδώ και καιρό προσπαθεί να μεταφέρει το κέντρο λήψης από τους servers της Digital River σε δικό της περιβάλλον. Ευελπιστούμε ότι θα δούμε σύντομα ένα παρόμοιο σύστημα για όλα τα λειτουργικά συστήματα και το λογισμικό της εταιρείας.

Πώς να κατεβάσετε τα ISO των Windows 7

Αυτή τη στιγμή, η σελίδα της εταιρείας επιτρέπει τη λήψη μόνο των Windows 7, αλλά αυτό μάλλον θα αλλάξει τους επόμενους μήνες, καθώς η Μicrosoft συνεχίζει να αναπτύσσει το project.

Για να κατεβάσετε τα Windows 7, το μόνο που χρειάζεται είναι να εισάγετε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, να επιλέξτε τη γλώσσα που επιθυμείτε, και να πατήστε το κουμπί “Verify Product Key”.

Όπως αναφέρει το Lifehacker, η Μicrosoft θα ελέγξει αυτόματα το κλειδί σας, και αν όλα είναι εντάξει, θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε το ISO που επιλέξατε. Σε περίπτωση που δεν σας επιτρέψει τη λήψη, το κλειδί ενεργοποίησης που χρησιμοποιήσατε μάλλον δεν είναι νόμιμο (πειρατικό). Αν θεωρείτε ότι το σύστημα έχει κάνει λάθος μπορείτε να επικοινωνήστε με την εταιρεία από τα παρακάτω τηλέφωνα:

Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης (Customer Service and Support): 801 500 3000 (χρέωση τοπικής κλήσης) ή +30 211 1206 500 (κλήση από κινητό τηλέφωνο)

Μπορείτε να κατεβάσετε το ISO σας από εδώ.

Από secnews