Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Νεαροί αντιφασίστες διώκονται μετά απο επίθεση και απειλές χρυσαυγιτών στο Χαλάνδρι - Επίθεση φασιστών και μπάτσων σε αντιεξουσιαστικό στέκι στην Καβάλα

Δύο άτομα συνελήφθησαν και κρατούνται απο το Σάββατο ενώ δέχθηκαν επίθεση απο νεοναζί κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης. Μιλά στο Κόκκινο ο Πέτρος Συνεβριώτης, πατέρας ενός εκ των συλληφθέντων που κατήγγειλε το γεγονός.    Δύο μέλη -ένα αγόρια και μια κοπέλα 19 ετών- της Αντιφασιστικής οργάνωσης Χαλανδρίου, συνελήφθησαν και κρατούνται στην ΓΑΔΑ απο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Όπως κατήγγειλε στο σταθμό μας ο πατέρας εκ των δύο συλληφθέντων, τα δύο άτομα συνελήφθησαν απο αστυνομικούς όταν...
κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης δέχθηκαν επίθεση απο ομάδα Χρυσαυγιτών στο Χαλάνδρι.

Καταγγέλλουν επίσης πως κατά την προσαγωγή τους στο ΑΤ Χαλανδρίου, δέχθηκαν απειλές απο δυο Χρυσαυγίτες, 50-55 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να τους ξυλοκοπήσουν, εντός του αστυνομικού τμήματος. Οι αστυνομικοί δεν παρενέβησαν ενώ έβριζαν με χυδαίο τρόπο τους συλληφθέντες όπως κατήγγειλε στο Κόκκινο ο Πέτρος Συνεβριώτης.

Οι χρυσαυγίτες υπέβαλλαν μήνυση και την Τρίτη (03/02) οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν, εκ νέου, στην Ευελπίδων καθώς διώκονται με τον τρομονόμο, έπειτα απο ψευδή, σύμφωνα με την καταγγελία, κατηγορία πως είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.


Καβάλα : Επίθεση φασιστών και μπάτσων στο αντιεξουσιαστικό στέκι Βύρωνος 3

Αυτή τη στιγμή γίνεται επίθεση από φασίστες και αστυνομία στο αντιεξουσιαστικό στέκι στη Βύρωνος 3 στην Καβάλα. Όσοι-ες μπορείτε κατεβείτε άμεσα.

Η πληροφορία είναι από τηλεφωνική συνομιλία την ώρα της επίθεσης.

Θα ενημερώνουμε με νεότερα

————————————————————————————————————————–

Μάχη σώμα με σώμα απωθήθηκαν οι φασίστες πλάι με ΔΙΑΣ. Με πρόσωπα οι φασίστες. Απωθήθηκαν επιτυχώς. Παραμένει αστυνομία παντού.

————————————————————————————————————————

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΒΥΡΩΝΟΣ 3 ΚΑΒΑΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΦΙΕΣΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ , ΕΧΟΥΜΕ 2 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ , ΜΠΑΤΣΟΙ Κ ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ !

Από Black Bloc Greece

Ματαιώθηκε η φιέστα της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας. ΔΙΑΣ & φασίστες περικύκλωσαν το στέκι. Aπωθήθηκαν. Μάλλον 2 συλλήψεις.
Ενημέρωση: υπάρχουν 2 συλλήψεις αντιφασιστών, φασίστες και αστυνομία αποχωρούν σιγά-σιγά από τη γύρω περιοχή.
Ενημέρωση: οι προσαγωγές των 2 συλληφθέντων μετατράπηκαν σε συλλήψεις και τους απαγγέλθηκαν κακουργηματικές κατηγορίες. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ετοιμάζεται εκκένωση της κατάληψης από την αστυνομία. Χρειάζεται άμεσα κόσμος.

————————————————————————————————————————–

Κατά την επίθεση οι μπάτσοι πέταξαν κρότου λάμψης μπροστά στην κατάληψη, η οποία είναι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.

———————————————————————————————————————–

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ , ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ / ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΜΕΓΑΡΟ, ΟΙ 2 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ…

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ

ΜΠΑΤΣΟΙ Κ ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ

ACAB ANTIFA

Μπάτσοι και νεοναζί δουλεύουνε μαζί….

και σε κυβέρνηση αριστερή

Φωτογραφίες από την ώρα της επίθεσης :(μας στάλθηκαν από φίλο)Βίντεο από την ώρα της επίθεσης (μας στάλθηκε από φίλο)

   
Από mpalothia