Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Κατρούγκαλος: Ο Γλέζος έχει δικαίωμα να έχει μερικές φορές άδικο

Μας είχαν βάλει στο δίλλημα "είτε υπογράφετε την συνέχιση του μνημονίου είτε έχετε ξαφνικό θάνατο, σας κόβουμε τη ρευστότητα" ...
Tη διαφωνία του με την άποψη του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος χθες με άρθρο του στο προσωπικό του ιστολόγιο ζήτησε «συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για το γεγονός ότι συνήργησε στην ψευδαίσθηση των προεκλογικών υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ», εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

«Ο Μανώλης Γλέζος έχει απόλυτο δικαίωμα...
να έχει μερικές φορές άδικο. Το κέρδισε αυτό με 90 χρόνια αγώνα στη ζωή του. Διαφωνώ με τον Μανώλη Γλέζο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κατρούγκαλος δήλωσε ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε, ήταν η καλύτερη δυνατή, λαμβανομένων των συνθηκών. «Μας έδωσε τον αέρα και το χώρο να εφαρμόσουμε την πολιτική και θα συνεχίσουμε να έχουμε και κατά τη διάρκεια του τετραμήνου τις ίδιες κόκκινες γραμμές, που είχαμε προηγουμένως», επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προσθέτοντας ότι θέματα κυριαρχίας δεν πρόκειται να μπουν στη διαπραγμάτευση.

Παράλληλα, ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε το εξής: «Αυτό το τετράμηνο δεν εφαρμόζουμε τα μνημόνια, εφαρμόζουμε την πολιτική μας».

Από enikos