Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Είμαι ενθουσιασμένος με την κυβέρνηση Σύριζα

Τα ύστερα του κόσμου που θα έγραφε και ο Ν. Καζαντζάκης. Κι’ αυτό γιατί άντε να δεχθείς την μεταμόρφωση του ΔΟΛ που ενώ αποτέλεσε την επικοινωνιακή μονάδα κρούσης για να περάσουν την ταξικές – μνημονιακές πολιτικές σήμερα ρίχνει γέφυρες στην Σύριζα.
  
Να προσπεράσεις επίσης την δεξιά εφημερίδα «Παραπολιτικά» που από λιβανιστήρι του Σαμαρά σήμερα έχει ανοίξει μέτωπο με την Ν.Δ, γράφοντας παράλληλα κολακευτικά σχόλια για την πολιτική που ασκεί το κόμμα της Κουμουνδούρου. Μας ξεπερνάει όμως το γεγονός να σχολιάσουμε τα λεγόμενα του Μπάμπη Παπαδημητρίου, που τον ακούσαμε σήμερα στο δελτίο της τηλεόρασης του Σκάι να τα «χώνει» χοντρά στην Ν.Δ και...
να παρουσιάζεται ενθουσιασμένος με τις πολιτικές κινήσεις του Σύριζα.

«Μια αντιπολίτευση που ομνύει στο όνομα της καταστροφής, δεν αποτελεί αντιπολίτευση» μας είπε ο δημοσιολόγος του Αλαφούζου» ζητώντας παράλληλα την απομάκρυνση του Α. Σαμαρά απ’ την αρχηγία της Ν.Δ «για να υπάρξει μια ηγεσία ικανή να βοηθήσει την Ελλάδα να βρει μια λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια».
  
Και δεν περιορίστηκε σ’ αυτά ο δημοσιογράφος του Σκάι. Συνέχισε κάνοντας λόγο για ρεαλιστικές δηλώσεις του Τσίπρα υπογραμμίζοντας ότι «μια κυβέρνηση της Αριστεράς  που φροντίζει τις αγορές μ’ αρέσει πάρα πολύ και είμαι ενθουσιασμένος»