Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Η υπεραξία του... κѠλ⓪χαρτου

Την ώρα που ο Τσίπρας πήγε στο σκοπευτήριο της Καισαριανής για να αποτιμήσει φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες από την γερμανική κατοχή κατά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο απερχόμενος Πρωθυπουργός άδειαζε τα χρηματοκιβώτια στο Μέγαρο Μαξίμου και την έκανε σαν ποντικός από τα παράθυρα!

Έτσι χωρίς καμία παρουσία από την προηγούμενη κυβέρνηση ανέβηκε τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου ο Αλέξης, για πρώτη φορά...
ως πρωθυπουργός!

Αποδείχθηκε λίγος μέχρι την τελευταία στιγμή…

Τελικά, μάθαμε ότι δεν ήταν μόνο το χρηματοκιβώτιο που βρήκαν άδειο οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Σαμαράς είχε φροντίσει να εξαφανίσει τα πάντα. Άδεια... συρτάρια, χωρίς κανένα  έγγραφο  εκτός από τις σελίδες που έμειναν όταν έσκιζε τα μνημόνια. 
Μάλιστα  ζήτησε και γραφείο Πρώην Πρωθυπουργού στη Βουλή... Βέβαια  το πρωτόγνωρο αυτό αίτημα φαίνεται ότι δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, καθώς δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό. Ο λόγος πάντως για τον οποίο κατατέθηκε το συγκεκριμένο αίτημα από τη Συγγρού είναι ότι ο άνθρωπος χρειάζεται  διπλάσιο χώρο για να απλώσει  τα πράγματα που πήρε από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ήταν τόσα αυτά που πήρε... όπου ακόμη και οι τουαλέτες ήταν χωρίς σαπούνι και χαρτί υγείας! Είχε λέει περάσει η Βούλτεψη νωρίτερα και τα μάζεψε όλα για να μην περιμένει η γυναίκα στην ουρά των σούπερ μάρκετ για ένα πακέτο κѠλ⓪χαρτα... 
Μα τόσα κѠλ⓪χαρτα πια τι να τα κάνει… Πόσο έχουν φάει;

Από την άλλη όμως, δίκιο έχει και αυτή… Ήρθε ο κομμουνιστής ο Τσίπρας να  μας φάει τα λεφτά!

Χοντρά χοντρά υπολογίζουμε ότι 20 δις θα κοστίσουν στους Γερμανούς πολίτες τα δωράκια του Τσίπρα

Αλλά ήθη… ξεχασμένα σε τούτο τον τόπο…

Μιχαλού από το Ποντίκι