Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ολο το ντιμπέιτ Σαμαρά - Τσίπρα!

Tο ντιμπέιτ Σαμαρά - Τσίπρα έγινε χθες τη νύχτα και το παρακολούθησαν 8.000.000 θεατές. Αν το χάσατε να προσέχατε.

♦ Ηταν απολύτως ελεύθερο. Δεν υπήρχε συντονιστής δημοσιογράφος και οι ερωτώντες δημοσιογράφοι ήταν οι δύο της ΝΕΡΙΤ και ο Κωστας Αρβανίτης, αλλά δεν ρώτησαν ούτε διέκοψαν τους αρχηγούς τους που η γλώσσα τους πήγαινε ροδάνι. Η συνομιλία:

♦ ΣΑΜΑΡΑΣ: Δεν πιστεύω να θέλετε και καλημέρα, κύριε Τσίπρα, εσείς, ο μέγας υβριστής μου.

ΤΣΙΠΡΑΣ: Θα ήταν όνειδος για μένα ο χαιρετισμός σας και τυχόν απάντησή μου σε ενδεχόμενη καλημέρα σας. Τέλειωσαν αυτά που ξέρατε, κύριε Σαμαρά. Και κακώς τελικά ήρθα στο ντιμπέιτ, ένας σίγουρος πρωθυπουργός, να συζητήσω με έναν πρώην πρωθυπουργό της τρόικας. Το μέλλον ξεκίνησε.

♦ ΣΑΜΑΡΑΣ: Θα σας έλεγα, κύριε Τσίπρα, σταμάτα ρε σαχλαμάρα, αλλά έχετε χάρη που είμαι ευγενής. Είμαι εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα, αν έχετε ακουστά. Αλλά το πολύ πολύ να έχετε διαβάσει καμιά προκήρυξη. Μην πω ότι την έχετε γράψει κιόλας. Επειδή, λοιπόν, είμαι ευγενέστατος, σας λέω...
«κάτσε ρε Νικόολα, να τα πούμε».

♦ ΤΣΙΠΡΑΣ: Το μέλλον ξεκίνησε, η ελπίδα έρχεται. Διαλέγετε και παίρνετε. Ερχεται η ελπίδα, όπως έρχεται φουλαριστή η ΑΕΚ στην Α’ Εθνική. Μα τι μου λέτε, κύριε, με τις γελοιωδέστατες διαφημίσεις; Εχετε εξολοθρεύσει τους μισούς Ελληνες με αυτές. Δεν άντεξαν τα γέλια, βρε τσίρκο.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Εσείς είστε Τσίρκας.

ΤΣΙΠΡΑΣ: Θαυμάστε επίπεδο του κυρίου. Σιγά μη σκίσετε κάνα καλσόν, κύριε Σαμαρά.

♦ ΣΑΜΑΡΑΣ: Αντιπαρέρχομαι και σας απαντώ. Η έξυπνη σήτα είναι πιο έξυπνη από εσάς, κύριε Τσίπρα.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Γελάσαμε τώρα, Σεφερλή, ε Σεφερλή!

ΤΣΙΠΡΑΣ: Εγώ είμαι Χάρρυ Κλυνν σε αυτά, άμα λάχει να ‘ούμε. Αλλά έναν Σαμαρά κωμικό δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει, γι’ αυτό δεν έβαλα τον Χάρρυ στα ψηφοδέλτια. Ομολογώ στον ψυχαγωγικό τομέα γαμάτε και δέρνετε. Βούλτεψη, Ασημακοπούλου, Ντινόπουλο, Αδωνι και μας φέρατε και τη Νόνη Δούνια. Δεν τα καταφέρνετε γυμνοί απέναντι στην τρόικα και προσπαθείτε ημίγυμνοι.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Λυπούμαι και μόνο για την αναφορά σας στην κυρία Δούνια... Αυτό λέω μόνο. Η Νέα Δημοκρατία είναι Δούνια και λαβείν. Αυτό που εκτοξεύσατε είναι χτύπημα κάτω από τον αφαλό. Πείτε μας, κύριε Τσίπρα, η Ραχήλ Μακρή έκοψε τα 100 εκατομμύρια ευρώ; Γιατί χρειάζεται δουλειά και πολύς χρόνος να κόψετε χαρτονομίσματα συνολικά 100.000.000 ευρώ, κύριε Τσίπρα. Εγω, τρία μνημόνια έσκισα μόνο και μου βγήκε ο κώλος, γαμώ το κεφάλι μου μέσα. Εκατό εκατομμύρια ευρώ; Μα πώς λέει τέτοια τερατώδη το πουλέν σας; Πώς θα προλάβει;

♦ ΤΣΙΠΡΑΣ: Τον βλέπετε και τον ακούτε τον κύριο Σαμαρά, κυρίες και κύριοι, και άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, γιατί παρακάτω δεν μας ενδιαφέρουν. Σας παραδίδω στην κρίση του ελληνικού λαού, κύριε Σαμαρά της τρόικας και των μνημονίων. Ρίξατε όλη την υφήλιο κάτω με την παρουσία σας στο Παρίσι. Είστε κι εσείς Σαρλί; Τι θέλατε και πηγαίνατε; Θα είχε νόημα μόνο αν πηγαίνατε μαζί με Κεδίκογλου, Πρετεντέρη για να τιμήσετε το μαύρο που ρίξατε στην ΕΡΤ και το μαύρο που πέφτει σε όλα τα κανάλια την ώρα των ειδήσεων. Αιδώς Αργείοι!

ΣΑΜΑΡΑΣ: Καλαματιανός είμαι.

ΤΣΙΠΡΑΣ: Τροϊκανός, κύριε Σαμαρά.

♦ ΣΑΜΑΡΑΣ: Πού θα βρει τα λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντήστε μας κύριε Τσίπρα.

ΤΣΙΠΡΑΣ: Λέω κι εγώ δεν θα την πει τη μαλακία; Αργησε. Τι να σας απαντήσω, κύριε Σαμαρά; Θα σας τρομάξω. Σας φέρνω ένα παράδειγμα. Εχετε τρία σπίτια. Ενα στην Κηφισιά, ένα στην οδό Ρηγίλλης κι ένα στην Καλαμάτα. Ε, λοιπόν, θα σας πάρω το ένα στην Αθήνα και θα μείνουν τα άλλα δύο να διαμένετε ανέτως.

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ; Θα μας πάρει τις περιουσίες ο ΣΥΡΙΖΑ! Καλά για τις καταθέσεις μου, να κλαίω από τώρα! Δεν χρειάζεται να ρωτήσω καν.

♦ ΤΣΙΠΡΑΣ: Και καλά κάνετε. Ορκίζομαι να φέρω πίσω όλα τα αδήλωτα από έξω και όλα των εξωχώριων εταιρειών. Ορκίζομαι, επαναλαμβάνω. Ορκίζομαι!

ΣΑΜΑΡΑΣ: Κοιτάξτε τον, κοιτάξτε τον! Ορκίζεται με το ένα δάκτυλο! Πότε πήγατε τελευταία φορά εκκλησία, κύριε Τσίπρα;

ΤΣΙΠΡΑΣ: Οταν με βάφτισαν. Εκλαιγα πολύ και δεν μου επέτρεψαν πάλι την είσοδο. Μα τι να σας πω; Είναι δυνατόν να σας απαντάω στις σαχλαμάρες σας, κύριε Σαμαρά; Αν τολμάτε, αφού το πάτε έτσι, ας κάνουμε αυτή τη στιγμή ενώπιον του ελληνικού λαού τον σταυρό μας. Και ας κρίνει το κυρίαρχο εκλογικό σώμα ζωντανά ποιος κάνει τον σταυρό καλύτερα.

♦ ΣΑΜΑΡΑΣ: Αποδέχομαι βεβαίως. Οσοι ψηφίζουν Σαμαρά να στείλουν με μήνυμα ή μέιλ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ 1 και όσοι θέλουν τον ακατονόμαστο, που δεν θα είναι κανένας, στέλνουν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ 2. Το κάθε μήνυμα κάνει 0,89 ευρώ.

ΤΣΙΠΡΑΣ: Οχι, 55 δραχμές. Πάμε τον σταυρό...Τρία... Δύο... Ενα... Μηδέν!

ΣΑΜΑΡΑΣ: Σταυρό με γροθιά πρώτη φορά βλέπω! Ούτε μία ψήφο δεν θα βρείτε, κύριε Τσίπρα. Ούτε τη δική σας, που λένε, δεν θα βρείτε!

ΤΣΙΠΡΑΣ: Εσείς δεν θα βρείτε ούτε τη δική σας ούτε άλλου, κύριε Σαμαρά. Θα έχει χαθεί από την ώρα που θα αρχίσει η μετάδοση του πρώτου αποτελέσματος.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Το χοντραίνετε πολύ, κύριε Τσίπρα! Πάρα πολύ! Το παραμεγαλώνετε και το παραχοντραίνετε!

ΤΣΙΠΡΑΣ: Οσο πλησιάζει η 25η, η νύχτα μεγαλώνει. Αυτό δεν είναι τίποτα. Εχετε πολλούς φράχτες να πηδήσετε. Κι ευτυχώς που γνωρίζετε να φτιάχνετε φράχτες. Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να σας καρφωθούν οι πάσσαλοι... ξέρετε πού.

♦ ΣΑΜΑΡΑΣ: Θαυμάστε το θράσος ενός υποψήφιου λαθροπρωθυπουργού. Στον δικό μου δεν χωράνε, στον δικό σας κολυμπάνε, κύριε Τσίπρα. Αν θέλετε τα λέμε έξω από το στούντιο, βρε μ@λάκα.

ΤΣΙΠΡΑΣ: Κατά τα άλλα σάς πείραξε ο Αρβανίτης, κύριε Σαμαρά. Πάμε λοιπόν έξω και θα σε μαζεύουν ο Μουρούτης κι ο Φαήλος. Αντε, γιατί πολλά σας έχω μαζεμένα.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Εσάς θα σας μαζεύουν, κύριε Τσίπρα, τα νεαρόπουλα που έχετε μαζέψει εκεί. Ο Λαφαζάνης και ο Μηλιός. Πάμε λοιπόν έξω να δείτε τι έχει να γίνει. Μου έχει μάθει και κάτι κόλπα ο Μπαλτάκος... Πάμε έξω ΤΩΡΑ!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΕΡΙΤ 1: Κυρίες και κύριοι, ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΕΡΙΤ 2: Καλή σας νύχτα!

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: Καλό βράδυ, σύντροφοι!
Εξώφυλλο το «Σαρλί» τον Σαμαρά να κλαίει
♦  ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ καθόλου λογικό. Να μην ψηφίζουν κάτω των 18 και να επιτρέπεται να ψηφίζουν άνω των 98. Εβαλε φαίνεται βέτο ο Μητσοτάκης.
♦  ΜΑΛΛΟΝ δεν θα είναι οι εκλογές της πόλωσης, αλλά της ξεκώλωσης.
♦  ΕΠΕΙΔΗ είναι η μόνιμη ερώτησή σας τι ψηφίζω: Θα πάω να ψηφίσω Νίκο Φίλη στην ΕΣΗΕΑ που με βομβαρδίζει με sms.
♦  ΟΡΓΙΑ κάνει η Σπυράκη. Κάθε φορά που βγαίνει δίνει μισή μονάδα στον ΣΥΡΙΖΑ. Λογικά η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να τραβήξει μια γερή ανακοίνωση και κατά της Σπυράκη. Εν ανάγκη την ανακοίνωση-καταπέλτη να τη γράψει η ίδια η Σπυράκη
♦  ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ τους παππούδες την Κυριακή των εκλογών, επιμένει ο Καμμένος. Οι παππούδες από την πλευρά τους επιμένουν αυτή την Κυριακή να κλειδωθεί ο Καμμένος.
♦  ΤΟ ΞΕΠΑΤΙΚΩΣΕ το κόλπο κι ο Σαμαράς και ζήτησε την Κυριακή των εκλογών να κλειδωθούν όλοι οι ψηφοφόροι.
♦  ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ από 140 χαρακτήρες, τους έκανε 2.068, όσοι ήταν οι χαρακτήρες που απαντούσε ο Τσίπρας.
♦  ΕΞΩΦΥΛΛΟ το «Σαρλί» στο τεύχος μετά τις εκλογές θα έχει τον Σαμαρά να κλαίει.
♦  Ο ΜΩΑΜΕΘ υπόσχεται ποτάμια με ρύζι, ο Σαμαράς ποτάμια ανάπτυξης.
♦  ΑΛΛΟΣ Ποτάμι σκέτο.
♦  Ο ΣΑΜΑΡΑΣ στο προφίλ στο φέισμπουκ γράφει:

1. Σχέση περίπλοκη, με Ανγκελα Μέρκελ.

2. Τόπος γέννησης, Μουσείο Ακρόπολης.

3. Επάγγελμα, πρωθυπουργός.

4. Προηγούμενη εργασία, πιτσαρία.

5. Σπουδές: Η κόρη μου αντέγραφε στις εξετάσεις και απολύσαμε τον καθηγητή που την έπιασε στα πράσα.

6. Σκοπός: Φιλία, ψηφοθηρία.

Λάκης Μπέλλος από efsyn