Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Α. Ντινόπουλος: Ενας αδιόρθωτος απατεωνίσκος που θέλει και να μας κυβερνά.

Σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο –ξεχωρίζει η καταγγελία της «Συσπείρωσης Δημοσιογράφων»- για την λαμογιά του κυβερνητικού στελέχους Αργύρη Ντινόπουλου ο οποίος αν και «δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ όπως θα έπρεπε για την ασφάλισή του, ενώ συνεχίζει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ και των λοιπών δωρεάν ιατρικών, νοσοκομειακών και εργαστηριακών ελέγχων». Λογικά «σε οποιαδήποτε άλλη “κανονική” χώρα (που λέει κι ο Σαμαράς) ο κ. Ντινόπουλος θα είχε υποβάλει την παραίτησή του από την κυβέρνηση και θα είχε διαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ για απάτη», όπως γράφει η σχετική καταγγελία. Ο Ντινόπουλος. όμως, απειλεί...
με αγωγή την εφημερίδα των Συντακτών που είχε σχετικό δημοσίευμα/

Εύστοχα τον χαρακτηρίζει «αδιόρθωτο απατεωνίσκο», ο Δ. Τρίμης σε κείμενο του.

Λίγη ντροπή, κύριε Ντινόπουλε 
Ο υπουργός Εσωτερικών έστειλε εξώδικη δήλωση διαμαρτυρίας στην «Εφ.Συν.» με αφορμή τα δημοσιεύματα της 17ης και 21ης Οκτωβρίου σχετικά με το αίτημά του για ασφάλιση από τον ΕΔΟΕΑΠ ως ανέργου δημοσιογράφου. 

Με αγωγή μάς απειλεί ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος αποστέλλοντας εξώδικο χθες (Τρίτη) στην εφημερίδα μας, στο οποίο όμως δεν λέει ούτε κουβέντα για το ότι δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ στον ΕΔΟΕΑΠ (στο υγειονομικό – επικουρικό Ταμείο των δημοσιογράφων), αν και από το 2008 που εγκατέλειψε -κατά δήλωσή του- το δημοσιογραφικό επάγγελμα για να γίνει βουλευτής και υπουργός συνέχισε και συνεχίζει, σαν να μην τρέχει τίποτα, να απολαμβάνει τις ιατρικές, εργαστηριακές, φαρμακευτικές και λοιπές υπηρεσίες του Ταμείου – και να ψηφίζει… στην ΕΣΗΕΑ.
   
Γράφει ότι «κατά το διάστημα (2009-20011) της πρoαιρετικής ασφάλισης κατέβαλα στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ το συνολικό ποσό των 15.065 ευρώ», όταν όλοι οι αναγνώστες γνωρίζουν πως το επίδικο ζήτημα (για το οποίο γράψαμε στις 17 και 21/10/2014) είναι ότι δεν πλήρωσε τίποτε και ποτέ τον ΕΔΟΕΑΠ και επιπλέον θέλει να «ρυθμιστούν» οι οφειλές του (γύρω στα 19.000 ευρώ) με ασφάλιστρα …ανέργου, δηλαδή 43 ευρώ τον μήνα ή 21 ευρώ τον μήνα, αν είναι… πάρα πολύ φτωχός.

Είναι ένας αδιόρθωτος απατεωνίσκος που θέλει και να μας κυβερνά.