Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Το «αντάρτικο» των πέντε καλά κρατεί

Αποκατάσταση των μισθολογικών, των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας θέτουν ως προϋπόθεση για να υπερψηφίσουν την τροπολογία για τα μισθολογικά των δικαστικών λειτουργών. Να ξεκαθαρίσει τη θέση της η κυβέρνηση ζητά ο Δ. Τζαμτζής.

Να δεσμευτεί η κυβέρνηση, για το θέμα της αποκατάστασης των αμοιβών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, ζητά ο βουλευτής της ΝΔ, Δάνης Τζαμτζής.

Με δηλώσεις του στην τηλεόραση του MEGA, κάλεσε την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει, πως θα προχωρήσει σε αντίστοιχη ρύθμιση όταν καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ που δικαιώνει ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας.

Είπε επίσης, πως «το μήνυμα που περνά μια τέτοια κίνηση που ξεκινά από τους δικαστές δεν είναι το καλύτερο», αν και διευκρίνισε πως οι πέντε βουλευτές δεν έχουν πρόβλημα με την αποκατάσταση των αμοιβών των δικαστικών, αλλά να γίνουν αντίστοιχες κινήσεις και...
σε για άλλους κλάδους που έχουν δικαιωθεί δικαστικά.

Να σημειώσουμε πως την Τετάρτη, ο κ. Τζαμτζής και τέσσερις ακόμα συνάδελφοί του, ζήτησαν την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας προκειμένου να υπερψηφίσουν την τροπολογία για τα μισθολογικά των δικαστικών λειτουργών.

Πρόκειται για τους βουλευτές της ΝΔ Ηλία Βλαχογιάννη, Θεόδωρο Σολδάτο, Παύλο Βογιατζή και Δημήτρη Κυριαζίδη.