Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Χορτάστε Σαμαράδες και Megalicious ενημέρωση

Ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων-ενημέρωσης του Mega (των Μπόμπολα-Ψυχάρη) 16 μέρες πριν τις εκλογές.

Πρωταγωνιστούν: Ο προπάππους του Κουτσαβάκη, ο αδερφός του Κουτσαβάκη και ο ανιψιός του Κουτσαβάκη.

Πρόσχημα: Εκδήλωση προς τιμήν του συνιδρυτή του Κολλεγίου (και προπάππου του Κουτσαβάκη), Στέφανου Δέλτα ο οποίος αν ζούσε θα είχε γενέθλια. Πάρτυ γενεθλίων ενός νεκρού με λίγα λόγια αλλά στο πιο κυριλέ και κουλτουρέ.

Απώτερος στόχος: Διαφήμιση του Κολλεγίου Ψυχικού. Στο οποίο κολλέγιο προεδρεύει ο αδερφός του Κουτσαβάκη (δίδακτρα 13.000-15.000 τον χρόνο).

Επειδή το κολλέγιο δεν έγινε θέμα στο Mega όταν απολύθηκε η καθηγήτρια που έπιασε τον γιο του Κουτσαβάκη να αντιγράφει, το Μega είπε να κρατήσει τις ισορροπίες ως αντικειμενικό μέσο ενημέρωσης, χειραγώγησης και προπαγάνδας, και να γίνει αναφορά στα τεκταινόμενα του κολλεγίου...
του προπάππου του Κουτσαβάκη τώρα. Έστω και αργά. Με άλλη θεματολογία, αλλά δεν έχει σημασία!

Δεν γνωρίζουμε αν πριν το εν λόγω ρεπορτάζ έπαιξε κάποιο άλλο που ο Πρετεντέρης (λέγε με και δηλητηριώδη ύαινα) θα γάβγιζε για τις καταλήψεις στα δημόσια λύκεια και τις απεργίες των καθηγητών. Υποθέτουμε πως θα κρατούσαν έστω κάποια προσχήματα και θα έπαιζαν το θέμα με διαφορά τουλάχιστον 3 ρεπορτάζ.

Από αυτό το κολλέγιο αποφοίτησε και ο Κουτσαβάκης και τον βοήθησε να διαμορφώσει τον χαρακτήρα που θαυμάζουμε όλοι σήμερα. Μάλιστα ήταν και μέλος της θεατρικής ομάδας του κολλεγίου, δυστυχώς όμως χωρίς ιδιαίτερο ταλέντο κάτι το οποίο μπορούμε να διαπιστώσουμε ξεκάθαρα από τις υποκριτικές του ικανότητες κάθε φορά που βγαίνει και κάνει διάγγελμα-μονόπρακτο στην Digea κάνοντας μάγκικες γκριμάτσες και κουνώντας σαν ξεχαρβαλωμένο χέρια, πόδια, κορμό, κεφάλι και ότι άλλο του κουνιέται για να δώσει στόμφο σε κάθε ακροδεξιά βλακεία που θα ξεστομίσει (λέγε με wi-fi, πιτσαρία που έσκισε, ο ρατσισμός δεν είναι γραμμένος στο dna των ελλήνων, θα διώξουμε τα παιδιά των λαθρομεταναστών από τα νηπιαγωγεία μας, πατρίς-θρησκεία-οικογένεια, Άννα ζούμε για να σ' ακούμε κ.α.).

Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να θαυμάσουμε ένα δείγμα των υποκριτικών ικανότητων που απέκτησε κατά την εφηβεία του το οποίο θα έκανε ακόμα και την Μιμή Ντενίση να φαντάζει Ρόμπερτ Ντε Νίρο.
Μετά ο Κουτσαβάκης μας πήγε στη Μασαχουσέτη, μετά στο Χάρβαρντ, μετά άνοιξε την pizzaria_pou_eskise (τουλάχιστον έτσι είπε όταν τον ρώτησαν αν έχει κάνει κάτι άλλο δικό του στη ζωή του εκτός από το να τρώει την οικογενειακή του περιουσία) και μετά την τόση μόρφωση (στα όρια της παραμόρφωσης) γύρισε σε ηλικία 25 χρόνων στην γη των προγόνων του για να διοριστεί-εκλεγεί βουλευτής αρχικά και να συνεχίσει κρατικοδίαιτος μέχρι να ψοφήσει.

Περισσότερα για το πάρτυ γενεθλίων του Στέφανου Δέλτα





Σχετικές Αναρτήσεις: Ένα σύντομο βιογραφικό του πιο άχρηστου και ανεπάγγελτου πρωθυπουργού όλων των εποχών

Από projector-revolt