Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Δεν μπορεί να μας πάρει τις καταθέσεις ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόλαβε ο Σαμαράς!

Καλά, για ιθαγενείς μας περνάνε; Σε ποιες καταθέσεις να βάλει χέρι ο ΣΥΡΙΖΑ; Όχι καταθέσεις δεν έχουμε - μηδέν εις το πηλίκο - αλλά χρωστάμε τους υποχρεωτικούς φόρους, τα υποχρεωτικά χαράτσια, την υποχρεωτική ΔΕΗ, τα κοινόχρηστα και γενικά ζούμε με το τίποτα και με την ελπίδα κάποιος να μας διαγράψει ή ελαττώσει τα χρέη, αλλιώς ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Και αυτός σίγουρα δεν θα είναι η ΝΔ η ή ΕΛΙΑ!!! Αυτοί, έτσι και στις επερχόμενες εκλογές δούνε ποσοστά και αναθαρρήσουν, θα μας πάρουν και τα σπίτια και τα σώβρακα και θα μας αφήσουν να πάμε άκλαφτοι και άθαφτοι, μιας και...
χρωστάμε και τα τέλη του νεκροταφείου!

Για πόσο ηλίθιο περνάνε τελικά αυτό το λαό, για να πετάνε τέτοια ψέματα το ένα μετά το άλλο, τα ίδια χοντροειδή ψέματα που λέγανε τέτοια εποχή πριν 2 χρόνια, λίγο πριν τις εκλογές του 2012! Και μόνο που ακόμα έχουν το απύθμενο θράσος να βγαίνουν στα κανάλια και να ζητάνε να τους ψηφίσουν, συνιστά σκάνδαλο! Οι άνθρωποι - που λέει ο λόγος - δεν έχουνε ούτε όσιο ούτε ιερό. Εδώ παραποίησαν δηλώσεις του πλανητάρχη για το προεκλογικό τους σποτ! Είναι αυτό που λέει και το παλιό καλό σύνθημα: τίποτα  - τίποτα δε μας σταματά...!

Δείτε το βίντεο που έφτιαξε ο Omadeon με την πραγματική δήλωση του Ομπάμα. Επιλέξτε ελληνικούς υπότιτλους πατώντας στο εικονίδιο κάτω δεξιά.