Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Εδώ Ξηρός, εκεί Ξηρός … στο Ζάππειο o Ξηρός !


Σε πνεύμα λιτότητας ξεκίνησε στο Ζάππειο Μέγαρο η τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας. Τα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μεταφέρθηκαν από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στο κέντρο της Αθήνας κάνοντας auto-stop εκτός από τον Ζοζέ Μπαρόζο ο οποίος πήρε ταξί που ήταν προπληρωμένο από τον ιδρώτα του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Τα μέλη της επιτροπής, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην Αθήνα, θα κυκλοφορούν μασκαρεμένοι ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από τον Χριστόδουλο Ξηρό, ο οποίος επίσης κυκλοφορεί μασκαρεμένος ώστε να μην γίνει και ο ίδιος αντιληπτός από τα μέλη της επιτροπής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μασκαρεμένος κυκλοφορεί και ο Αντώνης Σαμαράς σε Ευάγγελο Βενιζέλο ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ντυθεί Αντώνης Σαμαράς. Αρχικά είχαν αποφασίσει να ντυθούν γερμανοτσολιάδες για να ταιριάζουν με...
το κλίμα αλλά φοβήθηκαν μη πέσουν σε σύγκριση με τον Κασσιδιάρη.

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει σκοπό να τα ψάλει με την πρώτη ευκαιρία στον Χριστόδουλο Ξηρό διότι με την ανώριμη στάση του δυσφημεί την χώρα εν όψει της ανάληψης της προεδρίας από την Ελλάδα.

Στη σημερινή τελετή δεν θα παραστούν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Καμένος και ο Δημήτρης Κουτσούμπας οι οποίοι δεν ήξεραν τι στολές να φορέσουν. Επίσης θα απουσιάσει και ο Νίκος Χατζηνικολάου επειδή την ίδια ώρα έχει εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Είναι η πέμπτη προεδρία που αναλαμβάνει η Αθήνα και ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να ζητήσει από την επιτροπή να παραμείνει η προεδρία για πάντα στην Ελλάδα.

Λόγω των εκδηλώσεων, αποφασίστηκε να απαγορευτούν οι δημόσιες εκδηλώσεις λατρείας προς τα μέλη της επιτροπής στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου γεγονός που δυσαρέστησε ιδιαιτέρως το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον Χριστόδουλο Ξηρό.

(Άντε τώρα να είσαι εξουσία και να κυκλοφορεί ο Ξηρός ελεύθερος. Και να έχεις στηρίξει όλες σου τις ελπίδες για τη σύλληψη του στον Δένδια. Ο οποίος όλους τους έχει συλλάβει αλλά  κατά έναν περίεργο τρόπο, όλοι είναι ελεύθεροι.

Λες μετά τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου η έννοια της τρομοκρατίας να έχει πάρει άλλες διαστάσεις και οι κλασσικοί τρομοκράτες να θεωρούνται απλά προσκοπάκια;)

Από Τα κουρέλια τραγουδάμε ... ακόμα, μοντάζ Γρέκι