Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Κορίτσια, η Τρόικα!

Α ποφασισμένος –αλλά όχι πολύ- να πει «όχι» στο χαράτσι στα ακίνητα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ είναι ο Φώτης Κουβέλης, με αφορμή την επιστροφή της Τρόικας. Ο κ. Κουβέλης είναι επηρεασμένος από τον Νίκο Μπίστη ο οποίος πήγε για σεξουαλικό τουρισμό στην Κούβα αλλά μάλλον δεν του έκατσε κι έχει τα νεύρα του.
Σύμφωνα με κορυφαία στελέχη της ΔΗΜΑΡ, το χαράτσι στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ πρέπει να αντικατασταθεί από τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα που είναι πιο αριστερός και περιλαμβάνεται στο «Κομμουνιστικό Μανιφέστο».

Αντιρρήσεις έχει και το ΠΑΣΟΚ αλλά μόνο επειδή έχει αντιρρήσεις η ΔΗΜΑΡ, και ο Βενιζέλος ζηλεύει όταν έχει αντιρρήσεις ο Κουβέλης που τόσο καιρό ήταν το απόλυτο δουλικό και τώρα θυμήθηκε...
να το παίξει ντίβα.

Ενόψει της αφίξεως της Τρόικας –που είναι ο νέος Μπάρκουλης-, ο Αντώνης Σαμαράς προσπάθησε να μεταπείσει τον Φώτη Κουβέλη, με την υπόσχεση πως θα τον στηρίξει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Φώτης Κουβέλης αρνήθηκε –λέγοντας πως όταν θα συμβεί αυτό μπορεί να είναι και οι τρεις τους εξόριστοι-, και ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να αποτυπωθεί η μορφή του στο χαρτονόμισμα των εκατό δραχμών.

Η απαίτηση του Φώτη Κουβέλη εξαγρίωσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος ζήτησε να αποτυπωθεί η δική του μορφή στο χαρτονόμισμα των χιλίων δραχμών.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις που κράτησαν ένα τέταρτο, αποφασίστηκε να μπει ο Φώτης Κουβέλης στο χαρτονόμισμα των δέκα χιλιάδων δραχμών και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο χαρτονόμισμα των εκατό εκατομμυρίων δραχμών γιατί στα άλλα δεν χωράει.

Εγραψε o Pitsirikos