Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Σοσιαλισμός ή Κορυδαλλός

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τη διαγραφή Παπακωνσταντίνου
Μετά τις αποκαλύψεις για αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ, το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την διαγραφή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Από το γραφείο του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι λυπηρό ότι σύμφωνα με την έρευνα της εισαγγελίας προκύπτουν σαφείς ενδείξεις ότι υπήρξε αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ, όσο αφορά συγγενικά πρόσωπα του πρώην Υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Προκύπτει συνεπώς προφανές και τεράστιο ζήτημα ευθύνης του κ. Παπακωνσταντίνου, αφού...
δεν είναι δυνατόν να είσαι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και να μην μπορείς να κρύψεις τις ρεμούλες σου.

Αυτό που κάνει ξεχωριστά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια είναι η ικανότητά τους να κάνουν απάτες χωρίς να αφήνουν πίσω τους στοιχεία που θα μπορούσαν να τους ενοχοποιήσουν.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αποδείχτηκε πως δεν διέθεταν αυτό το χάρισμα των αυθεντικών πασόκων, οπότε έθεσαν μόνοι τους τους εαυτούς τους εκτός του κόμματος, αφού έβαλαν σε κίνδυνο τα υπόλοιπα στελέχη που ξέρουν να καλύπτουν τις απάτες τους.

Το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει στον δρόμο της απάτης και της απόλυτης συγκάλυψης της απάτης, ακόμα κι αν στο τέλος μείνει μόνος του στο κόμμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος είχε την προνοητικότητα να περνάει νόμους που τον αθώωναν για ό,τι επρόκειτο να κάνει.

Σοσιαλισμός ή Κορυδαλλός»

Εγραψε ο Pitsirikos,  μοντάζ Γρέκι