Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Στο διάλο! Με συγκίνησε το σκασμένο

Γράφει ο mitsos175
  
Στο διάλο! Με συγκίνησε το σκασμένο. Για τον Σαμαρά που μυξόκλαιγε λέω. Όλους μας δημιούργησε τρανταχτό γέλιο, όταν έβαλε τα κλάματα και παραπονέθηκε, πως δεν πήγαινε στο σπίτι του! Προπάντων η Ντόρα γι αυτό ενδιαφέρεται: Να πάει επιτέλους σπίτι του ο Αντώνης, να μην παραπονιέται. Που έχει αφήσει τη γυναίκα του μόνη της. Για τον ίδιο το Σαμαρά το κάνει, που διεκδικεί την αρχηγία.

Να πας σπίτι σου άμα είναι έτσι. Γιατί επιμένεις, να μένεις στη ΝΔ; Εκτός κι αν στο σπίτι...
"πέφτει παντόφλα". Αν διαχειρίζεσαι τα του οίκου σου όπως διαχειρίζεσαι τα δημόσια, δικαίως θα σε δέρνει η κυρά.

Δε φοβάται απλά, κυκλοφορεί με πάνες για την ακράτεια. Βλέπει τώρα το μέγεθος της αποτυχίας του και γνωρίζει πως, αν χάσει την αρχηγία, θα τα φορτώσουν όλα σ' αυτόν. Όπως ο ίδιος χρησιμοποιούσε αυτή την αήθη τακτική, όταν ήταν στα πάνω του. Αυτός έδινε σωστές εντολές, οι άλλοι τα έκαναν θάλασσα. Τρομάρα του! Αυτό πιστεύει ακόμα!

Αμετανόητος για την καταστροφή που έκανε, για την πολιτική - καρμανιόλα που ακολούθησε, κοιτά το τέλος να έρχεται. Ευτυχώς θα μείνει στην ηγεσία της ΝΔ. Φρόντισε να τσεκουρώσει τους άλλους δελφίνους στις εκλογές. Με τι θα τον αμφισβητήσεις Ντόρα μου; Με τον Κούλη; "Να" του πάει!

Αυτός δεν είπε "δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας"; Άκου άδειασμα από το αδερφάκι. Δυο μικρούλες ύαινες ήσαστε. Τι να πρωτοκάνετε με τόσους γύπες; Θα το φάνε αυτοί το κουφάρι της ΝΔ. Δυο μόνο μείνατε από τους Μητσοτακικούς. Και "στο τσακ" βγήκατε. Οι υπόλοιποι της παρέας σας έφαγαν "φόλα" στις εκλογές. Όσο για σας: SIEMENS.

Ο Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται. Εξακολουθεί να τρώει τον αγλέουρα. Μπορεί να καταλαβαίνει, πως με το Σαμαρά δεν έχει ελπίδα η ΝΔ αλλά το ίδιο συμβαίνει, δόξα το Λαό, και με τους υπόλοιπους. Γιατί την ίδια πολιτική έχουν όλοι. Άσε που προτιμά να δει το κόμμα του εκτός βουλής παρά στα χέρια του Μητσοτάκη, που εδώ που τα λέμε, πάλι εκτός βουλής θα καταλήξει.

Γιατί όσο είναι ο Σαμαράς, τόσο εκτιμούν τον ανεψιό κι ας είναι άχρηστος. Βάζει λοιπόν τον πλέον άχρηστο, τον πιο μισητό, για να δείξει πως υπάρχουν και χειρότερα. Έχει κάποιο δίκιο, ούτε εγώ βρίσκω κανένα καλό στη γαλάζια πολυκατοικία. Μόνο αρουραίους κατσαρίδες κι αράχνες. Η ΝΔ βρίσκεται σε αδιέξοδο. Είναι χειρότερα από το ΠΑΣΟΚ. Θα ψηφίσει τα μνημόνια του ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνει δηλαδή "τσόντα" του Αλέξη. Χαρά που θα κάνουν τα γίδια! Αν δεν το κάνει, επίσης θα γελοιοποιηθεί, λόγω των όσων έκανε όταν κυβερνούσε.

Άσε που οι τοκογλύφοι τους κρατάνε από τα "μπόσικα". Είναι τόσο λερωμένοι που βρωμίζουν περισσότερο το πιο αηδιαστικό βόθρο. Μια ανακοίνωση από τους ξένους και να η επόμενη συνεδρίαση της ΝΔ στην πτέρυγα του Κορυδαλλού. Πλην του Άδωνη φυσικά. Αυτός απαλλάσσεται, ότι κι αν κάνει. Έχει το ακαταλόγιστο, όλοι σχεδόν οι κηφήνες το παραδέχθηκαν. Κι εγώ τους παρεξήγησα, ότι θέλουν να κάνουν τα ίδια. Που αυτό θέλουν.

Ευτυχώς θα τελειώσουμε με τη ΝΔ όπως τελειώνουμε με το ΠΑΣΟΚ. Δυο συμμορίες που μας έκλεβαν χρόνια που μας εξαπατούσαν και μας βασάνιζαν, εξαρθρώνονται. Δυστυχώς παίρνουν τη σκυτάλη άλλοι. Εντάξει δεν είναι τόσο χάλια, αλλά νωρίς είναι ακόμα. Δώσε τους λίγο χρόνο και θα μετατραπούν σε κλώνους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Γιατί τη διαφθορά την κάνει η πολιτική. Αυτή είναι η αιτία. Όταν έχεις κύριο στόχο να εξυπηρετήσεις τον τοκογλύφο κι όχι το θύμα θα κάνεις κάθε αισχρότητα.

Όσο δε διαγράφουμε το χρέος, τόσο βουλιάζουμε σ' αυτό. Δεν είναι δυνατόν να πληρωθεί, τουλάχιστο ο απλός κόσμος, οι περισσότεροι, δεν έχουμε άλλα. Και να θέλαμε δε μπορούμε. Άσε που δεν πρέπει, γιατί είναι προϊόν τοκογλυφίας κι εξαπάτησης των πολιτικών, που τα πήραν. Να πάτε να πάρετε αυτά που έβγαλε ο Γκίκας, κι ο κάθε υπουργός, βουλευτής ή "κουμπάρος". Κάνε λαέ μου να ξυπνήσουμε. Να σταματήσουμε τη φοβία.