Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Το μαξιλάρι της Μαρίας…

Αν είχαμε λεφτά, οι θεατρικές επιθεωρήσεις θα είχαν γεμίσει κόσμο. Όχι καρφίτσα δε θα έπεφτε, αλλά ο κάθε καθιστός σε καρέκλα, θα είχε και άλλον ένα στην αγκαλιά του.

Το κωμικό στοιχείο που υπήρχε πάντα στην πολιτική -και όχι μόνο-, τώρα έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια του γελοίου. Πέρα από την φρασεολογία καφενείου και χαμαιτυπείου που ακούμε συχνά, έχουν ξεπεράσει το αλληλοκάρφωμα και καρφώνουν και τον εαυτό τους πια.

Η κα Μαρία Σπυράκη ως δημοσιογράφος του κρατικού MEGA καναλιού...
μέχρι πρότινος, αποφάσισε να μας σώσει και αυτή μέσω του καλού και σταθερού πόστου της Ευρωβουλευτίνας. Επάνω στη φόρα που είχε πάρει και έλεγε διάφορες παπαρδέλες μπας και πείσει τα πρόβατα να την ψηφίσουν, έριξε και την ατάκα περί του μαξιλαριού της και του μυστικού που κρύβει το άτιμο (το μαξιλάρι φυσικά).

Λίγο πολύ, όλοι θα έχετε διαβάσει τι έχει γίνει και θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη κυρά Μαρία που κράτησε το στόμα της κλειστό και δε χρεοκοπήσαμε εμείς και κρατήθηκε η Ευρώπη στα πόδια της. Φυσικά όπως μας ενημέρωσε, το θέμα το γνώριζαν και άλλοι δημοσιογράφοι από το MEGA και δεν είπε κανένας τίποτα.

Πες τε μου τώρα, δεν αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο αυτά τα παιδιά; Δεν αξίζουν μέχρι και υπουργούς να τους κάνουμε; Καλό θα είναι να το κάνουμε γρήγορα πριν αρχίσουν και μας βγαίνουν και από πάνω για το κατόρθωμά τους, να τους προλάβουμε βρε παιδί μου!

Επίσης, μη ξεχάσουμε να πούμε και ένα ευχαριστώ στο μαξιλάρι της Μαρίας που άντεξε να καλύψει τόσο βάρος. Κάνε μας και μία χάρη βρε Μαράκι, πες μας από πού το αγόρασες να πάρουμε και εμείς μερικά, ξέρεις τι μυστικά κρύβουμε λίγο πολύ όλοι μας, μη σου πω τώρα, άστο καλύτερα!

Μόνο μια ερώτηση, ως Ελληνίδα πολίτης με συνείδηση αποφάσισες να κλείσεις το στοματάκι σου για το συμφέρον της χώρας και της Ευρώπης, ωραία! Ως Ευρωβουλευτής -αν και εφόσον- και συν το «ως Ελληνίδα πολίτης με συνείδηση», θα έχεις το στοματάκι σου ανοιχτό ή κλειστό πάλι; Μη μου απαντήσεις, μη σε κουράζω κοριτσάρα μου, ξέρω!

Για την Ιστορία και για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν τι έγινε με τη Μαρία Σπυράκη, ας δουν τα παρακάτω βίντεο. Αυτά που λέει στο δεύτερο βίντεο, τα έχει πει πρώτα στην εκπομπή «Αντιθέσεις» του «ΚΡΗΤΗTV» στα μέσα Απριλίου του 2014.

Το βίντεο από «ΚΡΗΤΗTV»
Το βίντεο από την εκπομπή «στον ενικό» που της “πετάνε” καρφιά για το θέμα κάποιοι από τους παρευρισκόμενους