Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Αγωγή του Γ. Καρατζαφέρη κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για χρέη της εταιρείας του στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ

Τον πάει στα δικαστήρια 
Στα… δικαστήρια πρόκειται να λύσουν τις διαφορές τους ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και το πάλαι ποτέ αγαπημένο του «πολιτικό παιδί» και σημερινός υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι, όπως αποκάλυψε...
η εκπομπή «Ζούγκλα» η εταιρεία του κ. Καρατζαφέρη, τον Μάιο του 2013, κατέθεσε αγωγή εναντίον της επιχείρησης των αδελφών Γεωργιάδη καθώς όπως υποστηρίζει η εταιρεία του υπουργού Υγείας, του οφείλει χρήματα από τις εκπομπές προώθησης βιβλίων που πραγματοποιούσε στο κανάλι Τηλεάστυ.

Οφειλή 42.000 ευρώ

Στην αγωγή του, η εταιρεία του κ. Καρατζαφέρη αναφέρει ότι η επιχείρηση της οικογένειας Γεωργιάδη αρνείται να αποπληρώσει τέσσερα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών ύψους 42.890 ευρώ!

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται στην αγωγή:

- Για τον μήνα Ιούνιο 2012, η εταιρεία του κ. Καρατζαφέρη «City News Α.Ε.» προέβαλε τα προϊόντα της «Γεωργιάδης Λεωνίδας Α. και ΣΙΑ ΕΕ» από 4 Ιουνίου έως 8 Ιουνίου, από 11 Ιουνίου έως 15 Ιουνίου από 18 Ιουνίου έως 22 Ιουνίου και από 25 Ιουνίου έως 29 Ιουνίου. Για το χρονικό αυτό διάστημα η καθαρή αξία των υπηρεσιών που προσέφερε η εταιρεία του προέδρου του ΛΑΟΣ ανέρχεται σε 15.990 ευρώ. Από το ποσό όμως αυτό η εταιρεία της οικογένειας Γεωργιάδη έχει καταβάλει μόνο τα 13.690 ευρώ. Επομένως το οφειλόμενο, σύμφωνα με την αγωγή, ποσό ανέρχεται σε 2.300 ευρώ.

- Για τις εκπομπές που έγιναν τον Ιούλιο του 2012, στην αγωγή αναφέρεται ότι η αξία των υπηρεσιών που προσέφερε το κανάλι του κ. Καρατζαφέρη ανέρχεται σε 12.300 ευρώ, τα οποία, όπως σημειώνεται, ακόμα δεν έχουν καταβληθεί.

- Στο ίδιο πλαίσιο, για τον Αύγουστο του 2012, η εταιρεία του κ. Καρατζαφέρη υποστηρίζει ότι η εκδοτική εταιρεία της οφείλει επίσης 12.300 ευρώ, ενώ

- Για τις εκπομπές που προβλήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012, στην αγωγή αναφέρεται ότι η «Γεωργιάδης Λεωνίδας Α. και ΣΙΑ ΕΕ» οφείλει στην «City News Α.Ε.» 15.990 ευρώ.

Όπως τονίζεται στα έγγραφα χαρακτηριστικά «Η εναγόμενη, ενώ έκανε χρήση των υπηρεσιών “Telemarketing” που της προσέφερε η εταιρεία μας τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που αναγράφονται στα τιμολόγια, εντούτοις αρνείται και δεν έχει εξοφλήσει μέχρι σήμερα, παρά τις συνεχείς προς τούτο οχλήσεις μας, το ως άνω οφειλόμενο ποσό των 42.890 ευρώ. Για τους λόγους αυτούς ζητούμε να γίνει δεκτή η παρούσα αγωγή μας. Να εκδοθεί καταψηφιστική απόφαση προσωρινά εκτελεστή με την οποία να υποχρεωθεί η εναγόμενη να μας καταβάλλει το ποσό των 42.890 ευρώ με το νόμιμο τόκο από την επομένη της εκδόσεως του κάθε τιμολογίου».

Η εκομπή επικοινώνησε τόσο με τον νομικό σύμβουλο της επιχείρησης των αδελφών Γεωργιάδη, όσο και με τον υπουργό Υγείας αλλά και με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ οι οποίοι όμως δεν θέλησαν να προβούν σε κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Από zougla μέσω papatzides