Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Εισαγγελέας στόχος της έκρηξης στη Λάρισα!

ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  
Εισαγγελέας της Λάρισας ήταν ο στόχος της έκρηξης, που σημειώθηκε το πρωί στο κέντρο της πόλης, ενώ η Αστυνομία προσήγαγε έναν 39χρονο ως ύποπτο.

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία Λάρισας στις 4.10 το πρωί από τον εκκωφαντικό θόρυβο έκρηξης που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Μανδηλαρά. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που κατεδάφισε τοίχους στην πολυκατοικία της Μανδηλαρά 93, ενώ μεγάλες ζημιές προκάλεσε...
το ωστικό κύμα σε βιτρίνες καταστημάτων και σπίτια ακόμη και σε απόσταση περίπου εκατό μέτρων!

Οι κάτοικοι έντρομοι βγήκαν στο δρόμο και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έγινε. Στο σημείο της έκρηξης στη συνοικία Αγίου Κωνσταντίνου έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Ευτυχώς από την έκρηξη δεν τραυματίστηκε κανείς.

Νωρίτερα στο σημείο της έκρηξης έφτασαν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από τη Θεσσαλονίκη και πυροτεχνουργοί.
Στο σημείο της έκρηξης βρέθηκαν νωρίτερα ο εισαγγελέας Εφετών Λάρισας κ. Β. Χανής και ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Β. Χαλάτσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr στόχος της έκρηξης ήταν Εισαγγελέας που διέμενε στην πολυκατοικία επί της Μανδηλαρά, ενώ η σφοδρή έκρηξη σημειώθηκε στο υπόγειο του κτιρίου. Οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν στην προσαγωγή ενός άνδρα, 39 ετών, ο οποίος κινούνταν ύποπτα σε μικρή απόσταση από το χώρο της έκρηξης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη 


Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν σε βιτρίνες καταστημάτων και αυτοκίνητα στην περιοχή
Από larissanet