Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Σκληρό πορνό την ώρα του δελτίου της ΕΤ3 (Βίντεο) ...

Ήταν ίσως το ωραιότερο δελτίο ειδήσεων της χρονιάς. Η τηλεθέασή του λογικά θα ξεπέρασε κι εκείνη του Αγάθωνα στον μεγάλο τελικό της Eurovision! Όσοι βιάστηκαν να πουν ότι οι ειδήσεις της ΕΤ3 είναι πιο βαρετές κι από φιλικό της Εθνικής με το Λιχτενστάιν σήμερα θα καταπιούν τη γλώσσα τους! 

Η δημόσια τηλεόραση απέδειξε το βράδυ της Τρίτης ότι όταν θέλει μπορεί να κάνει θαύματα. Τι ακριβώς συνέβη; Την ώρα του κεντρικού...
δελτίου ειδήσεων, στην οθόνη πίσω από τον παρουσιαστή οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κι ένα καταπληκτικό πορνό. Είδατε γατάκια των μεγάλων καναλιών πώς συνδυάζεται η ενημέρωση με την ψυχαγωγία; Αν δεν είδατε ανοίξτε τα μάτια σας και απολαύστε το βίντεο ... 
Από nonews-NEWS

Το πορνό της ΕΤ3 ήταν τελικά ελληνική τανία... 
Θέμα μέχρι και σε ξένα media (όπως η Daily Mail) έγινε η -ατυχής- σύμπτωση που έφερε ως «φόντο» δελτίου ειδήσεων κρατικού καναλιού μια παθιασμένη ερωτική σκηνή! Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των ειδήσεων της ΕΤ3 και γνώρισε παγκόσμια προβολή (με τίτλους τύπου «πορνό σε δελτίο ειδήσεων κρατικού καναλιού στην Ελλάδα»), αφού πρώτα βέβαια το ανακάλυψαν και το αναπαρήγαγαν με ενθουσιασμό τα social media.

Όπως με έκπληξη παρατήρησαν οι τηλεθεατές, ο παρουσιαστής του δελτίου εκφωνούσε αμέριμνος είδηση σχετικά με το μέλλον της ΕΡΤ, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι στην οθόνη πίσω του εξελίσσεται γυμνή ερωτική σκηνή, που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία -και δημιουργούσε περίεργους συνειρμούς σχετικά με το μέλλον της κρατικής TV.

Το συμβάν δεν οφείλεται σε κάποια παρεμβολή τηλεοπτικής υπηρεσίας «ροζ» περιεχομένου, αλλά στην πάγια τακτική των ειδήσεων της ΕΤ3, να μεταδίδεται από τις οθόνες πίσω από τους παρουσιαστές, το πρόγραμμα που προβάλλουν εκείνη τη στιγμή ΕΤ1 και ΝΕΤ.

Το «πορνό» -όπως χαρακτηρίστηκε από ελληνικά και ξένα μέσα- προήλθε από το πρόγραμμα της ΕΤ1, όμως δεν πρόκειται για φιλμ ή εκπομπή ερωτικού περιεχομένου, αλλά για ελληνική ταινία, η οποία παρουσιάζεται μάλιστα ως «ρομαντική κομεντί»! Πρόκειται για την ταινία «Το χάρισμα» (με τους Μάκη Παπαδημητρίου, Βάσω Καβαλιεράτου), η οποία στο πρώτο της 10λεπτο περιλαμβάνει μια -ρεαλιστικά απεικονισμένη- ερωτική σκηνή, η οποία έμελλε να παίξει ως φόντο στις ειδήσεις της ΕΤ3.

Η ταινία, στην παραγωγή της οποίας συμμετείχε και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και η ΕΡΤ, προβλήθηκε από την κρατική τηλεόραση στις 10.30 το βράδυ της Τρίτης. Την ίδια κρατική τηλεόραση, που λίγους μήνες πριν είχε λογοκρίνει σκηνή με φιλί ανδρών σε βραβευμένη αγγλική σειρά εποχής (στο «Downton Abbey»)...

trelokouneli μέσω  nonews-NEWS