Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Μπιντέδες εγχώριας κατασκευής και ένα εισαγόμενο μοντέλο

Σήμερα, με την κατάσταση στην Ευρωζώνη ένας νέος μεγαλύτερος μπιντές είναι απαραίτητος. Θα σας παρουσιάσω μερικούς εγχώριας κατασκευής και ένα εισαγόμενο μοντέλο.

Θα αρχίσω με τον Βόλφγκανγκ. Από τη Γερμανία. Τι είπε ο υπουργός του Ράιχ και πασών των αποικιών; «Μας ζηλεύουν»! Δίκιο έχεις. Πόσο θέλουμε να σου μοιάσουμε δεν λέγεται. Εσένα και του Smigkol. Αφού ρωτάμε τα μικρά παιδιά: Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις; - Βδέλλα, σαν τον Σόιμπλε. 

Γιατί να μη σε ζηλεύουμε; Τόσο καλός άνθρωπος. Φιλεύσπλαχνος, ευγενικός, μετριόφρων... Τόσα έκανες για τους Eυρωπαίους. Τους ρημάξατε, ακόμα μια φορά. Αλλά εκείνο που ζηλεύουμε όλοι μας στην Ευρώπη, μη σου πω στον κόσμο, είναι η ειλικρίνεια σας. Το πόσο σας πιστεύουν, φαίνεται. Μόλις ακούνε τους  Γερμανούς πολιτικούς γίνεται πανικός στις αγορές. Θυμούνται ίσως ποιοι κρατούν τις τύχες...
των Ανθρώπων και τρέχουν.

Λες ήσασταν καλοί μαθητές. Σε ποιο μάθημα, μήπως λέγονταν «Η λεηλασία των χωρών»; Ποιος σας δίδαξε; Ο Χίτλερ; Τη μάθατε καλά τη καταστροφή, αλλά δε νομίζω, ότι θα έπρεπε να προκαλείτε τόσο. Την προηγούμενη φορά που είχατε παρόμοια αλαζονεία, καταλήξατε να τρυπώνετε στα υπόγεια του Βερολίνου, αφού ισοπεδώσατε πρώτα τη χώρα σας και το μισό πλανήτη.  
 
Από Ιστορία είστε κουμπούρες πάντως . Ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Πάλι επιτίθεστε σε μικρές χώρες. Πάλι προκαλείτε τη Ρωσία. Αν ήταν η παλιά Ε.Σ.Σ.Δ. δεν θα τολμούσατε καν. Νιώθετε ακόμα τις κλοτσιές στα πισινά σας από την τελευταία φορά.

Και στην οικονομία πάτος. Το να κλέβεις από άλλες χώρες δεν σε κάνει καλό οικονομολόγο αλλά αδίστακτο κλέφτη. Τη διαλύσατε τη Ευρώπη. Ναι ξέρω, οι τοκογλύφοι πάνω απ' όλα...
Αλλά σ’ αφήνω έχω κι άλλους. Πως μου ήρθε τώρα, που μίλησα για ναζισμό, να σκεφτώ τους χρυσαλήτες...  απορώ κι εγώ. Ωραία διαφήμιση κάνανε τ’ ασπόνδυλα στο Τουρκικό σήριαλ. Να δείτε που πριν όλη η ακροδεξιά έβλεπε το Μέγα. Παρακολουθούσαν, αν τελικά θα παίξει το επεισόδιο, για να παίξουν μετά αυτοί το δικό τους. Χα, χα. Τι να κάνουν τα ζωντανά; Η φούσκα των γκάλοπ ξεφουσκώνει κι είπαν να παραστήσουν εκείνους που συγκρούονται με τα κανάλια, τρομάρα τους.

Του ήρθε, λέει, ενός κηφήνα να ουρήσει. Η ακράτεια είναι της ηλικίας. Τι να κάνει, να τα κάνει πάνω του; Βρέχουν τα βρακιά τους, μόνο όταν τους την πέφτουν οι Αναρχικοί. Είχε ξεχάσει την πάνα του στο σπίτι, έφυγε και βιαστικά...        
Να εξηγούμαι: Οι βόθροι των καναλιών είναι όχι μόνο για ούρηση αλλά και για αποπάτημα. Όμως εδώ έχουμε συμπαιγνία. Δεν διαμαρτυρήθηκαν για την προπαγάνδα στα δελτία. Φυσικά όχι, αφού τα τηλεοπτικά πλυντήρια μια χαρά τους ξεπλένουν. Ούτε για τη λογοκρισία. Είναι υπέρ σ’ αυτό. Ούτε για τα υπόλοιπα τηλεσκουπίδια έστω, που μας βάζουν προσβάλλοντας φτωχούς, αλλοδαπούς, διαφορετικούς γενικά. Τα θέλουν αυτά, ταιριάζουν με τα σκουπίδια στο κεφάλι τους.
Αλλά για μια Τουρκάλα τόση κινητοποίηση! Καλέ, μάγια κάνει; Τι πάθατε, θα πρέπει να είναι «φοβερή» γυναίκα. Βρέθηκε η απάντηση της Γείτονος στην Μαρία την Πενταγιώτισσα;

Το λύσαμε το μείζον Εθνικό Θέμα! Εντάξει χάθηκε η Κύπρος, αλλά... της δείξαμε της ηθοποιού. Έτσι, να μάθει, πως εδώ περνάει μόνο η Γερμανική προπαγάνδα.
Τα σήριαλ του κιλού είναι τόσο ανώδυνα όσο και φθηνά. Η όποια προπαγάνδα τους είναι σαφώς κατώτερη από την προπαγάνδα άλλων σκουπιδιών, όπως πχ τα «ριάλιτι» από την Αμερική. Άλλωστε οι Κούρδοι του PKK έχουν δει Τουρκικά σήριαλ. Αυτό δεν τους εμπόδισε να ρίχνουν σφαλιάρες στους Τούρκους Μιλιταριστές.

Μόνο στα σήριαλ και τις γυναίκες πουλάνε μαγκιά...
Και προς τι ο ταραμάς; Περίσσεψε από την Καθαρά Δευτέρα; Σκορδαλιά τρώνε στις 25 πάλι τα μπερδέψατε. Να ήταν το μόνο που μπερδέψατε...  

Λοιπόν τους πήραμε χαμπάρι. Καρφωθήκανε με τους μπάτσους. Οι ένστολοι οπαδοί τους, αν διαμαρτύρονταν άλλοι εκτός από πατριδοκάπηλους, θα τους είχαν πνίξει στα χημικά, πριν καν δουν από μακριά το κτήριο.

Σ' αυτούς όμως ε; Ούτε τρίχα δεν τους πείραξαν. Μόνο αυτόγραφο δεν ζήτησαν από το βουλευτή. Δεν είχε πλύνει τα χέρια του, γι' αυτό...

Δε τους έπαιρνε να εμφανιστούν εκεί που υπήρχε πολύς κόσμος  και πήγαν στο φυσικό τους περιβάλλον, το βούρκο με τα κανάλια. Να δείξουν ότι υπάρχουν κι αυτοί την 25η Μαρτίου. 
Μια σωστή παρατήρηση που άκουσα. Τόσες κάμερες, τόσοι δημοσιογράφοι, δίπλα στην πόρτα τους, μια φωτογραφία του βουλευτή δεν βγάλανε. Ή την φυλάνε «κόζι», ή μας λένε παραμύθια.
Αν έγινε πράγματι και δεν τραβήξανε μια πόζα, τότε για πια ενημέρωση μας λένε; Εδώ ούρησαν έξω από την πόρτα τους κι αυτοί... χαμπάρι. Εκτός, αν ήταν τόσο μικροσκοπικός... ο Αδόλφος, που δεν άξιζε τον κόπο.

Εκεί στον απόπατο του Μέγα μαθημένοι είστε να πλένετε τις βρομιές των δεξιών. Λουστείτε τώρα τη Χρυσή βροχή. Στην επόμενη εκπομπή που θα τους καλέσετε θα τα λέτε και θα γελάτε. Κι εσείς της χρυσής βροχής, όταν πάτε ξανά στο Μέγα, να θυμάστε ότι κάνατε πράξη στην παροιμία  να φιλάτε κατουρημένες ποδιές. Αλλά ζευγαράκι είστε βρε, καμιά παρεξήγηση, ερωτικό καβγαδάκι ήταν με μερικά κολπάκια ουρολαγείας για ποικιλία.

Κι αν νομίζετε κανάλια του μπιντέ, ότι θα σας δει Αριστερός με τέτοια κόλπα γελιέστε.

Από tsak-giorgis μοντάζ Γρέκι