Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Αντώνη Καμάκη είσαι ΠΑΙΧΤΗΣ

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε αναταράξεις στη μπλογκόσφαιρα επειδή το zougla.gr χρησιμοποίησε μια φωτογραφία ενός περιπολικού από το blog Magicasland. To ίδιο το blog εξαπέλυσε επίθεση με τίτλο "Μάκη Τριανταφυλλόπουλε είσαι ΚΛΕΦΤΗΣ", ενώ πολλά highly reputed blogs αναπαρήγαγαν με οργή και αγανάκτηση.

Με την ευκαιρία λοιπόν, είπα κι εγώ να βγάλω σήμερα τα σώψυχά μου! Η εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" του συμπαθέστατου Αντώνη Κανάκη μετέδωσε (επίσης την περασμένη εβδομάδα) εικόνα από το blog που διαβάζετε. Και για να είμαστε ακριβής, μετέδωσε το banner του blog, το οποίο φτιάξαμε με τα χεράκια μας και χρησιμοποιούμε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του (δηλαδή εδώ και πάνω από ενάμιση χρόνο), αφού πρώτα είχε αφαιρεθεί το animation με τη διεύθυνση του.

Για την ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά που το "Ράδιο Αρβύλα" μεταδίδει εικόνα του blog, έχοντας αφαιρέσει τη διεύθυνση (αναφορά πηγής). Δείτε εδώ παλαιότερη περίπτωση. Δεν βαριέσαι, ας πάρει ό,τι θέλει ο συμπαθής Κανάκης, αλλά ας κάνει καλύτερες επιλογές τουλάχιστον, έχουμε πράμα που σαλεύει! Και ας είναι πιο προσεκτικός με την αναφορά πηγής, Α.Μ.Α.Ν. πια!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ banner tou blog και το βίντεο στο link:
http://anything-but-nd.blogspot.com/2009/03/blog-post_30.html

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

????????????????????????


http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=206537
Κέρδη παρά τη κρίση η Αγροτική Ασφαλιστική



http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/487119/Article.aspx
ΑΤΕ Ασφαλιστική: Ζημιές 5,5 εκατ. ευρώ το 2008

30 Μάρτιος 2009 7:27 μμ