Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Οταν ο Σαμαράς στήριζε τον Παπαγεωργόπουλο και τον αποκαλούσε έντιμο

Στη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της 76ης ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2011, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε καλύψει απολύτως τον κ. Παπαγεωργόπουλο, γράφει η ιστοσελίδα left.

Ο Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου από το «ΚΟΚΚΙΝΟ», ο οποίος είχε ρωτήσει για την έρευνα εις βάρος του κ. Παπαγεωργόπουλου και αν η ΝΔ θα τον στηρίξει, είχε πει επί λέξει:...
«Θέλω να το πω ξεκάθαρα ότι θεωρώ ότι ο Βασίλης ο Παπαγεωργόπουλος είναι ένας έντιμος άνθρωπος, ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πολλά πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης».

Το βίντεο είναι από την ιστοσελίδα left.

Από iefimerida

Διαβάστε το δημοσίευμα από left.gr

Ισόβια για τον έντιμο φίλο του Σαμαρά, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο - ΣΥΡΙΖΑ: Μήτρα της διαφθοράς και της διαπλοκής η ΝΔ
Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για το οικονομικό σκάνδαλο στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αναφέρει για το στέλεχος της ΝΔ και πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλο:

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο κ. Σαμαράς δήλωνε για το στέλεχος της ΝΔ και πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλο ότι:

«Θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης» (ΔΕΘ - 17/9/2011)

 Τα πιστεύει ακόμα και σήμερα αυτά ο κ. Σαμαράς; Παραμένει ακόμα στέλεχος της ΝΔ;

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η διαπλοκή και η διαφθορά στη χώρα μας έχουν ονοματεπώνυμο και η ΝΔ έχει αποτελέσει διαχρονικά τη μήτρα και της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Για του λόγου το αληθές δείτε τη συνέντευξη από το σάιτ της ΝΔ εδώ

Από left.gr

Πώς «υποδέχθηκε» το Twitter τα ισόβια του καταχραστή Παπαγεωργόπουλου 
Ποικιλλοτρόπως σχολιάστηκε στο Twitter η είδηση της επιβολής ισόβιας κάθειρξης στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Εκτός από τα ψύχραιμα tweets πολιτών που σχολίαζαν πολιτικά την απόφαση, υπήρχαν και πολλά άλλα χιουμοριστικά τόσο για τον πρώην δήμαρχο, όσο και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αυτά που ξεχωρίσαμε είναι τα ακόλουθα:
  •     Θεσσαλονίκη - Αθήνα = 2-0 #tsoxatzopoulos #papageorgopoulos
  •     Ηρθε η ώρα να πάψει να νιώθει αδικημένη κ η Θεσσαλονική. VIP πτέρυγα κ στις φυλακές Διαβατών ! #papageorgopoulos
  •     Δεν πειράζει #Papageorgopoulos θα πάρεις τη δημαρχία στο foursquare του Κορυδαλλού.
  •     Της φυλλλλακής τα σίδερα, είναι για τους λλλλεβέντες
  •     Θυμάμαι τον Παπαγεωργόπουλο να λέει "Θα πέσω από τον Λευκό Πύργο...". Ελπίζω το κελί του να είναι ισόγειο
  •     Ο "φτερωτός γιατρός", καλό θα ήταν να μην επιμένει πολύ με αυτό το "φτερωτός" στην φυλακή γιατί δεν θα του μείνει πούπουλο
Από iefimerida