Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Τι είπε τελικά η Παναρίτη

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο
Bίντεο ντοκουμέντο με τις δηλώσεις της Έλενας Παναρίτη, για την άκρως απαξιωτική συμπεριφορά των εκπροσώπων των δανειστών της χώρας, παρουσίασε το Mega.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Deree, η κυρία Παναρίτη, σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Βαρουφάκη, οι εκπρόσωποι των δανειστών μπορούν να φτάσουν να προτείνουν εσωτερική στάση πληρωμών σε μισθούς για 2 μήνες συζητώντας για το μείζον πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η χώρα, πρότειναν να κηρύξει το κράτος για να μπορέσει...
να ανταπεξέλθει.

«Έρχονται τώρα οι κύριοι και μπορούν να πουν το εξής κιόλας: “δεν έχετε άλλο να κόψετε συντάξεις και μισθούς; Πάψτε να τους δίνετε για μερικούς μήνες!” Αυτή είναι η συζήτηση “πάψτε να τους δίνετε”», ήταν η δήλωση της κυρίας Παναρίτη που προκάλεσε θύελλα σήμερα.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, η κα Παναρίτη επιχείρησε με ανακοίνωσή της να ανασκευάσει τις δηλώσεις. «Οι συγκεκριμένες αναφορές, στο πλαίσιο δημόσιας εκδήλωσης, σχετίζονταν με τη στάση των δανειστών σε περιόδους πριν από το 2015. Ως εκ τούτου, τα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρονται στην παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», διευκρίνισε.

Από newsbeast