Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ο Σαμαράς βγάζει από το συρτάρι το σχέδιο αλλαγής ονόματος στη ΝΔ!

Το σχέδιο αλλαγής ονόματος στη Νέα Δημοκρατία, βγάζει από το συρτάρι ο Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο των στρατηγικών κινήσεών του για υπέρβαση της εσωκομματικής αμφισβήτησης, και ανάκτηση της πρωτοβουλίας των κινήσεων σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο.

Ο πρώην πρωθυπουργός μελετάει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του, και όπως έχουν αποκαλύψει τα “Υστερόγραφα”, σχεδιάζει να δώσει πρωταγωνιστικούς πολιτικούς ρόλους στον Μάκη Βορίδη και την Όλγα Κεφαλογιάννη, με την Άννα Παναγιωταρέα να είναι το στέλεχος...
που θα έχει κεντρικό ρόλο στην επικοινωνιακή στρατηγική.

Η τελική εξέλιξη του σχεδίου “επανεκκίνησης” της Νέας Δημοκρατίας, που βάζει μπροστά ο Αντώνης Σαμαράς, είναι η αλλαγή ονόματος, όπως του έχει εισηγηθεί εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, και η μετεξέλιξη της Παράταξης σε ένα σύγχρονο κόμμα.

Αναφορικά με το άνοιγμα σε προσωπικότητες από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να αναμένεται μεγαλύτερη ενεργοποίηση της Άντζελας Γκερέκου, ενώ το “βαρύ χαρτί” παραμένει ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, για τον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζεται εξαιρετικά κολακευτικά, και θα τον ήθελε στη νέα Νέα Δημοκρατία που σχεδιάζει.

Από ysterografa