Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Μητσοτάκης: «Επικίνδυνος» ο Βαρουφάκης...

ΕΘΝΟΣ: Τιμολόγια χιλιάδων ευρώ του Κυρ. Μητσοτάκη στη Siemens
Συντονισμένη επίθεση στον ΥΠΟΙΚ, καταγγέλλει ο Δ. Βίτσας...

Ενοχλημένος ακόμη και από τις... στυλιστικές επιλογές του Γιάνη Βαρουφακη ειναι ο Κυριάκος, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, χαρακτηρίζοντάς τον ως επικίνδυνο και ζητώντας από τον πρωθυπουργό να τον αντικαταστήσει.

«Είναι επικίνδυνος για τη χώρα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του προκαλεί προβλήματα (...) με στιλιστικές αναζητήσεις, και ατελείωτες συνεντεύξεις δεν γίνεται υπερήφανη διαπραγμάτευση»...
τόνισε στο Μega.

«Η Ελλάδα είναι απελπιστικά απομονωμένη, είναι μόνη της... Είναι από ασαφείς μέχρι γελοίες οι προτάσεις του, προκαλεί γέλιο όταν λέμε να καλωδιώνουμε τουρίστες για να παρακολουθούμε τη φοροδιαφυγή», πρόσθεσε.

«Η χώρα οδηγείται σε ύφεση, τα έσοδα είναι σε τραγική υστέρηση» προειδοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ. Είναι ασταμάτητος, είναι ασυγκράτητος δεν ξέρει τι λέει» ανέφερε δε.

«Βαρουφάκης, Κατσέλη, Κοτζιάς, Παναρίτη ήταν σύμβουλοι του Παπανδρέου και τώρα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν υπάρχει θέμα αρχηγού στη ΝΔ... Υπάρχει θέμα λήψης αποφάσεων με συλλογικότητα» σημείωσε.

«Υπάρχει συντονισμένη επίθεση στον Γιάνη το Βαρουφάκη λίγα εικοσιτετράωρα πριν το Eurogroup... ο κ. Μητσοτάκης λέει, ότι είναι επικίνδυνος, είναι επικίνδυνος για μια σειρά συμφέροντα, άρα είναι καλός… Στο πρόσωπο του κ. Βαρουφάκη χτυπάνε τον ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  Δημήτρης Βίτσας.

«Θα θέλαμε χρηματοδότηση για να βάλουμε τις βάσεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης χωρίς μέτρα» τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Βίτσας. «Οι φόροι πρέπει να πληρώνονται, αλλά πρέπει να έχουν και ανταποδωτικό χαρακτήρα» διευκρίνισε.

Από nonews-NEWS

Αλ. Φλαμπουράρης: Θράσος η απαίτηση Μητσοτάκη για αντικατάσταση του Βαρουφάκη
Θράσος: ο κ Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά την αντικατάσταση του υπουργού κ. Γιάνη Βαρουφάκη…Ποιοι άλλοι το ζητούν; Οι πιο ακραίοι μνημονιακοί κύκλοι της Ευρώπης. Τα συμπεράσματα δικά σας», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και υπεύθυνος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Όπως σημειώνει, «ο κ. Μητσοτάκης δεν ξέρει για τις κινήσεις των λογαριασμών στο εξωτερικό του κ Γκίκα Χαρδούβελη.Γιατί δεν ρωτάει τον κ. Σαμαρά  για να μάθει ο ίδιος και να ενημερώσει και τον ελληνικό λαό που υποφέρει;

Τέλος, η ΝΔ στηρίζει τη διαπραγμάτευση; Ψηφίζει τα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση, την πρώτη κατοικία και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές; Ας απαντήσουν με σαφήνεια», καταλήγει ο Α. Φλαμπουράρης.

Από avgi