Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Τώρα που πήρατε φόρα…

Tώρα που πήρατε φόρα, εσείς οι 300 ή μάλλον καλλίτερα οι 215 της Βουλής και συμφωνήσατε για διαφάνεια και κάθαρση δεν το συνεχίζεται και με τα άλλα σκάνδαλα όπως με το Βατοπέδι, τη Siemens, τη Vodafone κλπ και να στείλετε και κανέναν για διακοπές στον Κορυδαλλό !!!


Καλές οι επισκέψεις αλλά και περιμένουμε και αποτελέσματα !!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ]

http://www.kolonaki-press.com/
Λυριτζής – Οικονόμου: Και θέλουν (να παραμείνουν) και βιάζονται!
Η αλήθεια είναι ότι το ενημερωτικό δίδυμο της Κρατικής, Λυριτζή – Οικονόμου θέλει να παραμείνει στη ΝΕΤ. Βέβαια, εκείνο που επίσης θέλουν οι δύο δημοσιογράφοι είναι να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους, όσο πρόεδρος της ΕΡΤ είναι ακόμη ο Χρήστος Παναγόπουλος. Προφανώς, κάτι περισσότερο θα γνωρίζουν οι άνθρωποι και θα έχουν τους λόγους τους να βιάζονται.


Τι γίνεται με Λυριντζή- Οικονόμου
Συγκεχυμένες πληροφορίες φτάνουν καθημερινά στα mediaκα πηγαδάκια για το μέλλον του πρωινού διδύμου της ΝΕΤ, Λυριντζή- Οικονόμου. Άλλες τους παρουσιάζουν με το ένα βήμα εκτός κρατικής τηλεόρασης και άλλες θεωρούν βέβαιη την παραμονή τους και την επόμενη περίοδο. Η αλήθεια όμως, σύμφωνα με την πληροφόρηση του Κ-Ρ, βρίσκεται κάπου στη μέση. Πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνουν στο δυναμικό της ΝΕΤ όμως υπάρχουν κάποια θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορά τις αμοιβές των δύο παρουσιαστών, με αποτέλεσμα οι όποιες συζητήσεις να "κολλάνε" στο συγκεκριμένο ζήτημα. Πάντως οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης έχουν 'βάλει στο μάτι' ένα άλλο δίδυμο του Σ/Κ που αυτή τη στιγμή θεωρείται μετέωρο.

KarleliSantzak.non gr
[ΛΕΝΕ-ΣΤΗΝ TV-ΓΙΑ 35.000 €]

Ανώνυμος είπε...

07-04-2009 12:31 Ειδήσεις - Επικαιρότητα Απετράπη σχέδιο δολοφονίας του Μπαράκ Ομπάμα!
Όπως αποκάλυψε η τουρκική αστυνομία, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, το οποίο τελικά δεν ολκληρώθηκε, από Τούρκο πολίτη, συριακής καταγωγής, ο οποίος τελικά συνελήφθη!
Η σαουδαραβική εφημερίδα Αλ Βατάν το ανέφερε πρώτη, όμως η επιβεβαίωση ήρθε επίσημα από τον Λευκό Οίκο χθες! Ευτυχώς ο Μπαράκ Ομπάμα βρισκόταν στο Στρασβούργο όταν ο επίδοξος δολοφόνος συνελήφθη. Μάλιστα, πάνω στον συλληφθέντα βρέθηκε και πάσο του τηλεοπτικού σταθμού Αλ Τζαζίρα, ενώ υπήρχαν και ακόμα τρεις συνεργοί.

Το σχέδιο επέβλεπε στο να μαχαιρώσουν τον αμερικανό πρόεδρο στη διάρκεια της Συνόδου για τη Συμμαχία των Πολιτισμών στην Κωνσταντινούπολη. Το Αλ Τζαζίρα πάντως, αρνήθηκε οιαδήποτε σχέση με τον συγκεκριμένο άνδρα. Η αντίδραση του Λευκού Οίκου και της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ ήταν ότι ένα ενδεχόμενο σχέδιο κατά της ζωής του προέδρου δεν γίνεται να μη ληφθεί στα σοβαρά, καθώς όλες οι απειλές που λαμβάνει ο Λευκός Οίκος καθημερινά εξετάζονται λεπτομερώς.

Ωστόσο, αν και η συγκεκριμένη περίπτωση κρίθηκε ως χαμηλού κινδύνου, η Μυστική Υπηρεσία θεώρησε αναγκαίο να ληφθούν μερικά επιπλέον μέτρα ασφαλείας, και διέψευσε τις υπόνοιες πως επικίνδυνα στοιχεία έχουν διεισδύσει στα ΜΜΕ, από την Κυριακή οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τις εμφανίσεις του Αμερικανού προέδρου περνούν πιο εκτεταμένους ελέγχους απ' ότι πριν.

Η αιτιολογία ήταν ότι, από τη στιγμή που οι τουρκικές αρχές δεν είχαν βρεθεί αντιμέτωπες με τέτοια συρροή δημοσιογράφων στο παρελθόν, ο Λευκός Οίκος θεώρησε απαραίτητη την επέκταση των ευθυνών της Μυστικής Υπηρεσίας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...FROM PAPAGIANIS blog[ΑΦΗΣΕ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ ΚΙ'ΕΠΙΑΣΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ. Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΙ'Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ....ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ] ΕΛΕΟΣ ΡΕ !

7/4/2009
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ή ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΛΟΓΙΟ;


Επειδή το... μαγαζί αυτό έχει μια ιδιαίτερη εξειδίκευση στις αποκαλύψεις του πολιτικού ρεπορτάζ, διαβάστε με πολύ προσοχή το κείμενο αυτό. Η... πεθερά του μπουμπούκου και άρα μητέρα της Ευγενίας Μανωλίδου, η Αγγελική Πουλάκου, σχεδόν 60 ετών γιαγιά η οποία προσελήφθη χωρίς προκύρηξη ως ιδιαιτέρα του Προεδρου της Κτηματολόγιο Α.Ε. 70αρη Χρήστου Γούλα. Δεν της έφθανε όμως αυτό, ήθελε να προσλάβει και τη... νύφη της, τη γυναίκα δηλαδή του γιου της και αδελφού της Ευγενίας. Και έτσι προσελήφθη και αυτή στο Κτηματολόγιο. Κατά σύμπτωση είναι η κόρη του πρώην Υπουργού της ΝΔ, Απόστολου Ανδρεουλάκου. Και ο κατάλογος συνεχίζεται. Προσελήφθη στο Κτηματολόγιο και ο Νίκος Γεωργαντάς ο οποίος παρουσιάζει εκπομπή στο Τηλε-Άστυ για το χρηματιστήριο. Επίσης, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν έρθει πάνω από δέκα στελέχη του ΛΑΟΣ, στο Κτηματολόγιο προσωπικές επιλογές του Άδωνη Γεωργιάδη για να πλαισιώνουν...την πεθερά του. Εθνικό Κτηματολόγιο είναι αυτό ή Μπουμπουκολόγιο; Μπουμπούκο, το θέμα αυτό έρχεται στη Βουλή. Μόνο που είναι πολύ πιο σοβαρό από αυτό που έφερες εσύ στο Κοινοβούλιο. Ξεκίνησες το τρέξιμο;
στις 6:50 μμ