Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

«Ημιμαθής ο Θεοδωράκης»…

Σκληρή απάντηση από τους ΑΝΕΛ, στον αρχηγό του «Ποταμιού»…

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ Ανεξαρτήτων Ελλήνων και «Ποταμιού», αφού η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Πάνου Καμμένου, εξέδωσε νέα ανακοίνωση κατά του Σταύρου Θεοδωράκη με αφορμή το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Στην σκληρή και με ειρωνικό ύφος ανακοίνωση, οι ΑΝΕΛ κατηγορούν τον επικεφαλής του Ποταμιού...
για ημιμάθεια και αναφερόμενοι στον ίδιο τονίζουν: «Αγνοεί την έννοια της "αίσθησης του χρέους" απέναντι στα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της γερμανικής θηριωδίας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Οι απαξιωτικές αναφορές του …ποταμίσιου αρχηγού σε ένα κορυφαίο ζήτημα ηθικής και πολιτικής τάξης, όπως είναι η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, των επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου, δεν αξίζουν τον παραμικρό σχολιασμό. Απλώς αναδεικνύουν την ημιμάθειά του.

Αν κάτι είναι πραγματικά επικίνδυνο, ανιστόρητο και επιεικώς απαράδεκτο, είναι να θεωρεί κάποιος, ότι η έγερση ενός τέτοιου ζητήματος όπως οι γερμανικές αποζημιώσεις συνιστά «έκφραση εθνικολαϊκισμού» που δήθεν «οδηγεί στην αναζωπύρωση του εθνικισμού», όπως διατείνεται ο αρχηγός του «Ποταμιού». Ίσως, επειδή ο ίδιος αγνοεί την έννοια της «αίσθησης του χρέους» απέναντι στα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της γερμανικής θηριωδίας.

Τα περί «ηρώων του αλβανικού μετώπου» τα προσπερνούμε. Είναι απλώς ανοησίες που τις παίρνει το ποτάμι»...

Από nonews-NEWS