Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

Καμμένος: «Ορτινάτζα του ΠΑΣΟΚ» ο Σαμαράς

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τις δηλώσεις του για την ομιλία Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε χθες ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ο οποίος τον χαρακτήρισε «ορτινάτζα του ΠΑΣΟΚ», και έκανε λόγο για «κατάντια».

Την ίδια στιγμή σκληρή επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απαντώντας...
στην επίθεση του κ. Βενιζέλου κατά των Αν.Ελ.

Ειδικότερα ο κ. Καμμένος τόνισε τα έξης: «Οι δηλώσεις Σαμαρά δείχνουν ξεκάθαρα πλέον ότι ο πολιτικός του ρόλος είναι να διαγωνίζεται με το Ποτάμι για το ποιος θα είναι η καλύτερη ορτινάτζα του όλου ΠΑΣΟΚ που θα το προστατεύει από μνημόνια και εισαγγελείς». «Κατάντια» τόνισε ο πρόεδρος των Αν.Ελ. Πάνος Καμμένος.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε ότι «ο κ. Βενιζέλος με τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του εναντίον της κυβέρνησης και ειδικότερα κατά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δείχνει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει το σοκ της λαϊκής ετυμηγορίας που έστειλε τον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ στον “κάδο” της ιστορίας».

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο των Αν.Ελ. «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που σε αγαστή συνεργασία με τη Ν.Δ του κ. Σαμαρά οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση και στην απόγνωση, προφανώς δυσκολεύεται να “χωνέψει” το μήνυμα της κάλπης: ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ έχει την απόλυτη στήριξη του ελληνικού λαού, τον οποίο δεν θα απογοητεύσει». Κατέληξε λέγοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από τη θέση του συμπολιτευόμενου εταίρου, «θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και θα συμβάλουμε με κάθε τρόπο ώστε η πατρίδα μας να βγει οριστικά από τα μνημόνια και ο ελληνικός λαός να ανασάνει και να βγει από το τέλμα της ύφεσης και της ανεργίας».

Από το Ποντίκι