Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ο Γ. Στουρνάρας έχει αυτογνωσία

Τουλάχιστον ο Γ. Στουρνάρας έχει αυτογνωσία για τα αισθήματα που τρέφει προς το πρόσωπο του ο Ελληνικός λαός.  Ο υπουργός οικονομικών στην Γερμανική εφημερίδα Bild δήλωσε: «Εχουν αυξηθεί τα μέτρα για την ασφάλεια μου. Δεν τολμώ να εξέλθω μόνος έξω από την πόρτα. Να κάνω σπορ ή να πάω έξω με φίλους. Αυτό είναι πλέον αδύνατο».

Ο δήμιος που κατακρεουργεί τα λαϊκά στρώματα για να εξυπηρετήσει...
την αποστολή που του έχει ανατεθεί, έχει πλήρη συναίσθηση της αποστολής του και γνωρίζει φυσικά ότι ο εγκληματικός του ρόλος θα δημιουργούσε τα ανάλογα συναισθήματα για τον ίδιον από τον ελληνικό λαό.

Απ’ όλο το μαύρο μπλοκ –Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης κ.α- ο Στουρνάρας μαζί με τους Βορίδη, Πάγκαλο και Γεωργιάδη είναι η τετράδα των πιο ένθερμων υποστηρικτών της μνημονικής πολιτικής εξόντωσης του απλού λαού μας.

Να θυμηθούμε κάποιες χαρακτηριστικές δηλώσεις του Γ. Στουρνάρα:
«Το Μνημόνιο είναι διαβατήριο εξόδου από την επικίνδυνη ζώνη της χρεοκοπίας». «Το Μνημόνιο είναι ένα αναγκαίο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής (...). Αν βγούμε από το Μνημόνιο σήμερα αυτό σημαίνει ακαριαίος θάνατος. Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αμέσως (...)». «Χωρίς τη στήριξη της τρόικας, η ελληνική οικονομία θα είχε υποστεί μια απότομη συρρίκνωση...». «Η μόνη εναλλακτική στο Μνημόνιο είναι η χρεοκοπία (...) το Μνημόνιο αποτελεί μονόδρομο έναντι της χρεοκοπίας, που είναι και η μόνη εναλλακτική εκδοχή».

Από tsak-giorgis