Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Τι άλλαξε;

Μες την καλή χαρά όλοι οι αριστεροί ψηφοφόροι μαζί με τους πασόκους που απογοητεύτηκαν από το κόμμα τους και τους νεοδημοκράτες που δεν ήθελαν να νοιώθουν χουντικοί μέσα στην ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ...

Εγώ είχα πει ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ ότι 3-4 πράγματα να κάνει από όσα έχει πει θα αξίζει τον κόπο να δοκιμάσουμε μια "αριστερή" κυβέρνηση.. να δούμε βρε αδελφέ άθικτους και...
υγιείς ανθρώπους να κυβερνούν επιτέλους αυτόν τον τόπο.

Πόσο λάθος έστω και σαν σκέψη.

Ποια ήταν τα 3-4 πράγματα λοιπόν;
 
Η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, πρώτον


Τίποτα δεν θ αλλάξει στην καθημερινότητα του φτωχού συμπολίτη μας με τα μέτρα που λέει... ότι θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, με 1.70 ευρώ την ημέρα επίδομα σίτισης και άλλα ημίμετρα δεν βοηθάς, κοροϊδεύεις.

Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, δεύτερον


Ποια κατάργηση, τίποτα δεν είναι μονιμότερο του προσωρινού, θα το πηγαίνουν από αναβολή σε αναβολή μέχρι να βρουν κάτι ίδιο να το αντικαταστήσουν.
 
Το αφορολόγητο των 12 χιλιάδων ευρώ, τρίτον


Πάει και αυτό, το κάναμε γάργαρα, θα το λένε σαν μέτρο που θα παρθεί αργότερα ελπίζοντας να το ξεχάσουμε.

Η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, τέταρτον


Κανένα σχέδιο, καμία πρόταση, όλα στο πόδι και πρόχειρα, από που θα πάρουν τα χρήματα στο τέλος;

Από εκεί που τα παίρνουν πάντα.

Και το χειρότερο, περίμενα μια αλλαγή νοοτροπίας και τακτικής, να μην είναι όλη την μέρα οι υπουργοί και οι παρατρεχάμενοι τους στα κανάλια να δικαιολογούν την ανεπάρκειά  τους αλλά να είναι στα γραφεία τους προσπαθώντας τουλάχιστον να βρουν λύσεις.
 
Όχι ότι θα βρουν.

Τι άλλαξε λοιπόν;

Απολύτως τίποτα.

Άπλα ένας ηλίθιος λαός δέχεται αδιαμαρτύρητα πλέον να πληρώνει τα ίδια για τα οποία διαμαρτυρόταν επί της εγκληματικής διακυβερνώσης επί ΠΟΛΑΝ-ακροδεξιάς του Σαμαρά.
  
Πατριωτικό καθήκον και ο κѠλ⓪ς  μου ξεβράκωτος.

Πατριωτικό καθήκον  δεν είναι να πεινάει το ένα τρίτο του πληθυσμού κι εσύ να το εξευτελίζεις περισσότερο με επιδέσμους μεταχειρισμένους.

Δεν είναι οι παράνομοι φόροι που παραμένουν όταν ο αριστερός πλέον ηγέτης έλεγα πριν καιρό ότι δεν θα τους πληρώσει.

Δεν είναι η απαίτηση για δωρεάν αυτοκίνητα που θέλουν οι Συριζαίοι μιας και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με 6 χιλιάρικα τον μήνα.

Κάτι πάει στραβά στην χώρα αυτή.

Να είναι ότι ο λαός είναι τόσο ηλίθιος η ότι οι πολιτικοί τόσο ανίκανοι;

EDIT: Η Βαλαβάνη λέει τέλος ο ΕΝΦΙΑ, ο Βαρουφάκης λέει να τον πληρώσουμε, αυτοί οι δυο στο ίδιο υπουργείο έχουν συναντηθεί ποτέ;

Από Harry Tsopanos