Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

«Η Ελλάς Χρεοκοπούσα»

Ο Τσίπρας αντικατέστησε επίσης τον πίνακα που βλέπουμε δεξιά «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» του Θεόδωρου Βρυζάκη, με τον πίνακα που βλέπουμε αριστερά: «Η Ελλάς Χρεοκοπούσα» του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
Aμάν πια με τα ΑΤΜ! Θα δίνουν, μας τρομάζουν τάχα μου, 100 ευρώ την ημέρα. Αν δίνουν 100 ευρώ και σε όσους δεν έχουν καταθέσεις, είναι η ιδανική περίπτωση για την οποία πρέπει να προσευχόμαστε.

♦ Πολύ καλύτερη περίπτωση από τα 0 ευρώ που μας δίνουν σήμερα τα ΑΤΜ.

♦ Και όσοι τα έχουν, δεν το λες και τραγωδία να βγάζεις 100 ευρώ τη μέρα από το ΑΤΜ. Τρως το σούσι της ημέρας.

♦ Είχαμε αισιόδοξες δηλώσεις:...

1. Κερκόπορτα για τρίτο δάνειο άφησε ο Γ. Βαρουφάκης. Εχει σημασία αν είναι κερκόπορτα ή μπουκαπόρτα;

2. Το πιστωτικό επεισόδιο τον Μάρτιο πρέπει να αποκλειστεί, είπε ο Σταθάκης. Απρίλη, Μάη, βλέπουμε, δηλαδή.

♦ Ο Γιάνης, μετά το εμπάργκο εμφανίσεων δυόμισι ωρών που του επέβαλε ο Τσίπρας, ξανάπιασε δουλειά και κάπου δήλωσε ότι έχουμε plan B. Πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει ότι δεν έχουμε plan B και ότι θα 'χουμε Αρμαγεδδώνα. Τώρα φαίνεται ότι θα 'χουμε Αρμαγεδδώνα Β.

♦ Σφίγγει η θηλιά του χρήματος, το μαρτύριο της θηλιάς, μας καθησύχασε ο Πρετεντέρης που φορμαρίζεται πάλι.

♦ Ο Ευαγγελάτος ευτυχώς είπε ότι τη Δευτέρα είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας. Ωρα είναι να σκάσει μύτη και η Βούλτεψη.

♦ Παλιά φοβόμασταν την τρόικα. Τώρα φοβόμαστε και τρέμουμε και πανικοβαλλόμαστε με το «Bloomberg». Μόλις ακούν «Bloomberg» στα χωριά χτυπάνε τις καμπάνες για να κρυφτούνε.

♦ Το «Bloomberg» μην το κάνουμε και Ευαγγέλιο. Μερικές φορές η «Bild» είναι τέρας σοβαρότητας μπροστά στα παιχνίδια του αμερικανικού πρακτορείου.

♦ Το ότι θα μας βγάλουν από το ευρώ φαίνεται καθαρότατα από το ότι στη Γιουροβίζιον μπαίνει η Αυστραλία. Από πού κι ώς πού η Αυστραλία στην Ευρώπη; Τη βάζουν να πάρει τη θέση μας στον διαγωνισμό μόλις μας πετάξουν έξω.

♦ Πιο πολύ από τη χρεοκοπία κάποιοι στην κυβέρνηση φοβούνται τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και λένε ότι χτίζει ηγετικό προφίλ. Σιγά μην είναι και νεοζωή.

♦ Πολύς λόγος γίνεται γιατί ο πρωθυπουργός άλλαξε τη διαρρύθμιση του γραφείου στο Μαξίμου. Τι έκανε ο άνθρωπος; Μετακίνησε λίγο τη θέση στους καναπέδες και άλλαξε την πρωθυπουργική καρέκλα. Εδωσε και την άδειά του ο Σαμαράς δηλώνοντας ότι δεν είναι παντρεμένος με την καρέκλα, οπότε όλα ok.

♦ Ο Τσίπρας αντικατέστησε επίσης τον πίνακα που βλέπουμε δεξιά «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» του Θεόδωρου Βρυζάκη, με τον πίνακα που βλέπουμε αριστερά: «Η Ελλάς Χρεοκοπούσα» του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Λάκης Μπέλλος από efsyn