Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Super League: Πήγαν να μιλήσουν για τη βία και… το ‘ριξαν στο ξύλο!

ΣΣε φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όπου επρόκειτο να πέσει στο τραπέζι και το θέμα της βίας αλλά και η επικείμενη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή για την λήψη μέτρων.

Στα γραφεία του συνεταιρισμού συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι όλων των ΠΑΕ, μεταξύ αυτών και οι Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης.

Λίγο μετά τις 16:30 κι αφού επικράτησε ένταση...
(για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο), η συνεδρίαση διακόπηκε και αποχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Αποχώρησαν επίσης οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Λεβαδειακού, του Πανιωνίου, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναιτωλικού.

Το λερωμένο σακάκι του Φώτη Κωστούλα μαρτυρά το σκηνικό μεγάλης έντασης που δημιουργήθηκε εντός της αιθούσης, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για χειροδικία εις βάρος του παράγοντα του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου...

Η πλευρά του Ολυμπιακού εκπροσωπήθηκε από τους Μαρινάκη, Βρέντζο, Καραπαπά και Αγραφιώτη, ενώ ο Παναθηναϊκός από τους Αλαφούζο, Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Μπαλωμένου.

Οι διάλογοι:

Μαχλάς σε Αλαφούυζο: "Μιλάς για τον Μαρινάκη, αλλά εσύ ήσουν που προκάλεσες στο Ηράκλειο και ήρθες να κάτσεις στον πάγκο του Παναθηναϊκού".

Αλαφούζος σε Μαρινάκη: "Προκάλεσες που έκατσες στον πάγκο την Κυριακή"
Κάπου εκεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχασε την ψυχραιμία του και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες έβρεξε τον Αλαφούζο!

Οι απίστευτες εκφράσεις και το πρόωρο τέλος

Στη συνέχεια ακολούθησαν εκφράσεις που δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε δημοσιογραφικό κείμενο, αφού η κατάσταση ξέφυγε. Όπως ήταν λογικό, η συνεδρίαση έληξε πρόωρα, αφού οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι ζήτησαν από τον Γιώργο Μποροβήλο να δώσει τέλος πριν υπάρξουν σοβαρότερα περιστατικά.

Αλαφούζος: "Ναι, μου πέταξε νερό!"

Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε: «Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα. Ζήσαμε απίστευτα πράγματα. Δεχθήκαμε επίθεση. Ντρέπομαι. Καθυβριστήκαμε. Ο Μαρινάκης μου έριξε ένα ποτήρι νερό. Ένας μπράβος του Μαρινάκη χτύπησε τον Κωνσταντίνου. Ήταν στημένο το σκηνικό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε Δ.Σ της Λίγκας υπάρχει τέτοια βία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα είχαν μπράβους και μέσα στο συμβούλιο. Στον Παναθηναϊκό έχουμε κάνει λάθη, προσπαθούμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Βλέπετε τις επιθέσεις στον ΣΚΑΪ, πέταξαν μολότοφ. Σήμερα είχαμε πολλά παραδείγματα απειλής και βίας. Τι να κάνουμε; Κάποιοι από εμάς πρέπει να εκτεθούμε στον κίνδυνο για να αλλάξουν τα πράγματα. Ζούμε σε μια δημοκρατία. Υπάρχει δικαιοσύνη και οι φορείς που πρέπει να διαχειριστούν αυτά τα θέματα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη».
 
Πηγή: contra.gr μέσω  Ποντίκι