Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

«Η απόλυτη ξεφτίλα του Mega»: Η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πολάκη μετά το «κόψιμο» του καναλιού και την κόντρα με τον Αδωνι (ανάρτηση - βίντεο)

Δυναμικά αντέδρασε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στη συμπεριφορά των δημοσιογράφων, Ιορδάκη Χασαπόπουλου και Μανώλη Αναγνωστάκη, του Mega, οι οποίοι όχι μόνο τού απευθύνθηκαν με προσβλητικές αναφορές (ο Μ. Αναγνωστάκης, επειδή ο Π. Πολάκης είχε αντιπαράθεση με τον Α. Γεωργιάδη, είπε κάποια στιγμή: "αυτό είναι το επίπεδο αριστερού βουλευτή!) αλλά και για το κόψιμο του στον "αέρα" επειδή ενοχλούσε τον... Άδωνι!

Δείτε τί έγραψε πριν λίγο στο facebook...

"Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ MEGA.
Μόλις είδαν οτι δεν τα βγάζουν πέρα ,μόλις άκουσαν αλήθειες ,μόλις έθιξα τα κανάλια και την παραοικονομία στην υγεία, ΘΙΧΤΗΚΑΝ τα πουλημένα τομαρια και με έκοψαν για να μιλάει μόνο του το γκρουπουσκουλο της φασιστικής συνιστώσας της Νέας Δημοκρατίας,ο Αδωνις" 
Η κόντρα ξέσπασε αρχικά μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Πολάκη και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, στον "αέρα" της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του MEGA.

Οι παρεμβάσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος, απευθυνόμενος στον κ. Πολάκη, είπε: «Δεν επιτρέπω στον κ. Πολάκη να μου μιλάει στον ενικό. Δεν είναι φίλος μου από χθες».

«Ούτε είμαστε φίλοι ούτε πρόκειται να γίνουμε», του απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Παρακαλώ πολύ στον πληθυντικό και να μην με διακόψετε», επανέλαβε ο κ. Γεωργιάδης.

«Μην με μαλώνετε», δήλωσε ο κ. Πολάκης .

Η κόντρα αναζωπυρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, με τον κ. Γεωργιάδη να αντιδρά πάλι , λέγοντας στους υπεύθυνους της εκπομπής: «Κόψτε του λίγο το μικρόφωνο να ολοκληρώσω και μετά ξαναβάλτε του ήχο».

«Θες να μου κόψει τον ήχο; Να καταλάβω και εγώ», διερωτήθηκε ο κ. Πολάκης.

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Δεν υπάρχει ο τύπος αυτός. Εγώ δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Κάνω τηλεόραση 20 χρόνια».

Δείτε το βίντεο του Mega
Από το koutipandoras