Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Τράτζικ! - Ο Μουρούτης βρήκε την αιτία για την ήττα του Ολυμπιακού

Όποιος στέκεται στο γκολ του Μήτρογλου που δεν μέτρησε ή στο πέναλτι που δεν δόθηκε, απλά αρνείται να δει τη μεγάλη εικόνα του χθεσινού Ολυμπιακού. Μια εικόνα που ήταν πανομοιότυπη με εκείνην της αναμέτρησης του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Χωρίς δυνάμεις, χωρίς φρεσκάδα, χωρίς καθαρό μυαλό οι ερυθρόλευκοι, έδειχναν (και ήταν) ανήμποροι να αντιδράσουν στα δυο μάλλον τυχερά γκολ που δέχτηκαν. Η στατιστική τα λέει όλα: Μηδέν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, μηδέν προσπάθειες στο αντίπαλο τέρμα. Τράτζικ! Κι ας ήταν όλα, θεωρητικά, με το μέρος της ελληνικής ομάδας.

Η Ντνιέπρ ούτε στην έδρα της έπαιζε, ούτε κόσμο είχε στο πλευρό της, ούτε βρίσκεται...
σε φουλ αγωνιστική δράση, καθώς το πρωτάθλημα στην Ουκρανία έχει διακοπή. Κι όμως: Στο γήπεδο έδειχνε πιο ομάδα από τον Ολυμπιακό. Έκλεινε σωστά τους χώρους, είχε πολύ περισσότερες δυνάμεις, είχε ένα σχέδιο και στην αμυντική και στην επιθετική της λειτουργία. Προσπαθούσε να παίξει σωστά κι ας είναι, στην ουσία, ένα συγκρότημα μέτριων δυνατοτήτων.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε τίποτε. Ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι... Το 2-0, ας μη γελιόμαστε, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης. Για την ακρίβεια δεν αφήνει κανένα περιθώριο, αν ο Περέιρα δεν βρει τον τρόπο να κάνει αμέσως διορθωτικές κινήσεις. Τι να πρωτοδιορθώσει, θα πει κάποιος. Εκείνος είναι προπονητής, εκείνος οφείλει να βρει τις λύσεις. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή, θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσει απαντήσεις. Να δούμε αν θα τις δώσει κι αν αυτές θα είναι πειστικές...

Γιάννης Μηνδρινός 
(Το σχόλιο δημοσιεύεται στη Live Sport της Παρασκευής)

Από Harddog

Ο Μουρούτης βρήκε την αιτία για την ήττα του Ολυμπιακού 
Την αιτία για την ήττα του Ολυμπιακού στη χθεσινή του αναμέτρηση με την ουκρανική Ντνίπρο, στην οποία συνέβαλε η στάση της διαιτησίας, «εντόπισε» ο Γ. Μουρούτης.

Ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού έγραψε στο twitter: «Τά σπασε η κυβέρνηση με όλη την Ευρώπη και την πληρώνει στη διαιτησία ο Ολυμπιακος....» 
gmourout

Από το Ποντίκι


U1_3A-> ΓΙΑΝΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ, ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ