Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Πάνος Παναγιωτόπολος: "Αγνώμων και αχάριστος ο Α. Σαμαράς"

Ανοιξε για τα καλά ο ασκός του Αιόλου στην Νέα Δημοκρατία μετά την πρόσφατη εκλογική της συντριβή. Τα βέλη πια επικεντρώνονται και στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά που μέχρι τώρα είχε μείνει στο απυρόβλητο.
 
Την πιο  σφοδρή επίθεση στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού την ακούσαμε από το στόμα του πρώην  βουλευτή της Ν.Δ. Πάνο Παναγιωτόπουλο που στις τελευταίες εκλογές απέτυχε...
παταγωδώς να επανεκλεγεί.

Αφού ο πρώην νεοδημοκράτης υπουργός μας θύμισε ότι ήταν «από τους πρώτους που ξεκίνησαν την υποψηφιότητα Σαμαρά για την αρχηγία της Ν.Δ όταν ο Σαμαράς έπαιρνε στις δημοσκοπήσεις 3 και 4% και κάναμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα» διαπίστωσε ότι στην συνέχεια «εισέπραξε αγνωμοσύνη και αχαριστία από την ηγετική ομάδα της Ν.Δ και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό».

Ανάμεσα στα άλλα που ανάφερε ο πρώην υπουργός (με επιλογή Σαμαρά) μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι –στο "Kontra"- ήταν και η παρακάτω καταγγελία του:
«Καθ’ όλη την διάρκεια των εκλογών στην Β’ Περιφέρεια της Αθήνας υπήρξε ένα παράκεντρο στην κεντρική διοίκηση της Συγγρού με ισχυρές απολήξεις και μέσα στου τότε Μαξίμου το οποίο στοχοποιούσε υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ μεταξύ των οποίων και εγώ, και έλεγε ψηφίστε τον οποιονδήποτε όχι αυτόν».

Υ .Γ.  Η είδηση ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μετά την εκλογική αποτυχία του Π. Παναγιωτόπουλου του έστειλε με delivery boy  πίτσες μπλε δε επιβεβαιώνεται.