Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Προκόψαμε

Εξαιρετική κρίνεται η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αφού κρίνοντας από τα αντανακλαστικά του όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης χτυπούσε σε ζωντανή μετάδοση τη Λιάνα Κανέλλη, ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι γεννημένος για τη θέση.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας για ΠτΔ άργησε αρκετές μέρες, γιατί η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ανάμεσα σε μια μπουκαμβίλια κι έναν βασιλικό που έχει ο Λαφαζάνης σπίτι του αλλά τελικά επικράτησε το όνομα...
του Προκόπη Παυλόπουλου που δε χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Ποτίζεται μόνος του.

Βέβαια, όπως έγραψα χθες, εγώ προτιμούσα τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για ΠτΔ αλλά πολύ καλά έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και επέλεξε τον Προκόπη Παυλόπουλο. Έτσι κι αλλιώς, άχρηστος ήταν.

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν Υπουργός Εσωτερικών τον Δεκέμβρη του '08 και μιλούσε για την ακεραιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ οι μπάτσοι σαπάκιαζαν αβέρτα κόσμο στο ξύλο, οπότε δεν αποκλείεται να έχει πάθει κανά εγκεφαλικό ο άνθρωπος και να μην ξέρει τί του γίνεται.

Μπορείτε να σκεφτείτε κάποιον καταλληλότερο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Από την άλλη, ο Προκόπης Παυλόπουλος αποτελεί κι ένα ηχηρό μήνυμα της Κυβέρνησης για την αποφασιστική αντιμετώπιση της ανεργίας, αφού επί θητείας του στο Υπουργείο Εσωτερικών έγιναν 865.000 προσλήψεις γαλάζιων παιδιών στο Δημόσιο.

Μόνο τη ζαρντινιέρα που σακάτεψε τον Αυγουστίνο Δημητρίου δε βόλεψε κάπου.

Καταλαβαίνω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει εκλογή ΠτΔ από την πρώτη ψηφοφορία για να ξεμπερδεύει, καταλαβαίνω ότι συγκυβερνάει με ακροδεξιούς, καταλαβαίνω ότι κλείνει το μάτι στο καραμανλικό μπλοκ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί οι συριζαίοι υπερασπίζονται κι αυτήν την επιλογή.

Να μη σε νοιάζει, να τη θεωρείς ανάξια λόγου, συμφωνώ. Εξάλλου, σιγά τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας! Αλλά να την υπερασπίζεσαι κιόλας;

Θα μου πείτε, εδώ κατάπιανε αμάσητο τον Καμμένο, στον Παυλόπουλο θα κολώσουν;

Με γεια μας βρε! Να ζήσουμε να τον χαιρόμαστε!

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Σκέψου να είσαι ο Παπαδημούλης και να περιμένεις να φύγει από τη μέση ο Αβραμόπουλος για να γίνεις Επίτροπος ή να είσαι ο Μηλιός και να περιμένεις να γίνεις Ευρωβουλευτής αλλά τελικά να τη βρίσκεις από τον Παυλόπουλο. Πίκρα!)

(φωτό από Luben)