Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ή ταν ή Αρμαγεδδωνιστάν

Eλα, πάμε δυνατά απόψε στις Βρυξέλλες! Σύνθημα του τίτλου: «Ή ταν ή Αρμαγεδδωνιστάν!». Ντιν νταν θα χτυπήσουν οι καμπάνες χαρούμενα, θα φορέσει ο Τσίπρας τη γραβάτα που του χάρισε ο Ρέντσι και θα βγούμε όλοι στον δρόμο να αποθεώσουμε τον Προκόπη Παυλόπουλο, πόσο γουρλής και όχι κατσικοπόδαρος είναι.

♦ Αφήστε με στον οίστρο μου. Μα, όλη η υφήλιος συμφωνεί - και μόνο ο Σόιμπλε και η Μέρκελ θέλουν να μας καθαρίσουν. Ιδιαίτερα για τον Σόιμπλε, Αναστασίου που του χρειάζεται! Οχι...
του Παναθηναϊκού, αλλά ο σκιτσογράφος, κι ας διαφωνεί ο Τσίπρας.

♦ Μας έδωσε κουράγιο και ο Βαρουφάκης. Πήγε στο θέατρο και είδε τις «Ευτυχισμένες μέρες» του Μπέκετ. Δεν πήγε να δει τις «Δυστυχισμένες μέρες» της Μέρκελ.

♦ Οταν πηγαίνει όμως θέατρο να κατεβάζει τον γιακά του γνωστού σακακιού. Πέντε σειρές πίσω, δεν έβλεπαν στη σκηνή.

♦ Το νέο όνομα που έδωσαν οι ξένοι στον Γιάνη είναι «Μπρους Γουίλις». Κι έτσι είναι: «Πολύ σκληρός για να πεθάνει, νούμερο 360 δισεκατομμύρια ευρώ».

♦ Τα πιο απίθανα ακούς για τη Δευτέρα. Μέχρι ότι τα ΑΤΜ θα βγάζουν μόνο μέχρι 200 γραμμάρια ταραμοσαλάτα.

♦ Γενικά ακούγονται πολλά για την Καθαρά Δευτέρα. Αμόλα αρλούμπα.

♦ Για τον Τσίπρα λένε ταυτόχρονα ότι θα κάνει κωλοτούμπα αν συμφωνήσει και κωλοτούμπα αν δεν συμφωνήσει. Εν πάση περιπτώσει δεν μας νοιάζουν τα ΑΤΜ, αρκεί να επιτρέπεται η ανάληψη μέχρι 200 ευρώ από τα στρώματα.

♦ Θέλουμε έξι μήνες παράταση του δανειακού προγράμματος. Πάνω δηλαδή στον Δεκαπενταύγουστο. Θα ψάχνει το Γιούρογκρουπ να μας βρίσκει στις παραλίες.

♦ Ισχυρό σίγουρα το επιχείρημά μας ότι στις εκλογές ψηφίστηκε τέρμα στο Μνημόνιο. Οπως και καθολική ήταν η ψήφος να εκλεγεί Πρόεδρος ο Πάκης.

♦ Εχουμε πέσει στο 90%-10% του Μνημονίου. Ασφαλώς προτιμότερο από το 200%-0% του Σαμαρά.

♦ Η κυβέρνηση ετοιμάζει το κόλπο γκρόσο. Στέλνει στις Βρυξέλλες τον Προκόπη Παυλόπουλο κατόπιν επιθυμίας των εταίρων. Εχει πιο τρελό σουξέ από τον Βαρουφάκη από όσα διαβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανυπομονούν να τον γνωρίσουν.

♦ Εντύπωση προκάλεσαν οι δεκάδες εικόνες στο γραφείο Παυλόπουλου, όταν ανακοινωνόταν από τη Ζωή η εκλογή του. Κυριαρχούσαν η Παναγιά η Πακιώτισσα και η Παναγιά η Αριστεριώτισσα.

♦ «Je suis malakas». Πολλοί πήγαν και χτύπησαν τατουάζ στο μέτωπο, που ήταν ειλικρινείς φορολογούμενοι με τις 100 δόσεις. Οχι και πάρα πολλοί κι ούτε εγώ μεταξύ αυτών, για να τα λέμε όλα.

♦ Καλά να πάθουν. Αφού λέγαμε «Δεν πληρώνω». Γιατί πήγαιναν και πλήρωναν; Η απείθειά τους πληρώνεται τώρα.

♦ Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πιάσει το 93%, αν κουρέψει όλα τα δάνεια μέχρι 5ης κατοικίας και βέβαια κούρεμα γενναίο στα διακοποδάνεια. Πώς θα κάναμε τα μπάνια του λαού;

♦ Εχω 35 κάρτες. Ελπίζω να κουρευτούν οι 32.

♦ Ο Πρετεντέρης είδε τον Χριστό και τον γιο του φαντάρο στον Εβρο με μετάθεση από το Πεντάγωνο. Διαφωνία κάθετη. Αμαρτίες γονέων μην παιδεύουσι τέκνα.

♦ Συνολικά ο Καμμένος, σε πετυχημένο τάιμινγκ, έστειλε στα σύνορα 367 βύσματα ή «βύσματα». Να μας δώσει τώρα και τον κατάλογο των μεταθέσεων από τον Εβρο στο Πεντάγωνο.

♦ Κανονικά ο Καμμένος έπρεπε να ξαποστείλει τον υιό Πρετεντέρη, ακόμα πιο πρώτη γραμμή, στο Κούγκι.

♦ Με τίποτα Αρμαγεδδών σήμερα. Μας φτάνει ο χθεσινοβραδινός Αρμαγεδδώνας του Ολυμπιακού.

Λάκης Μπέλλος από efsyn