Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Α. Γεωργιάδης: «Διαδηλώσεις υπέρ της κυβερνήσεως γίνονται σε καθεστώτα τύπου Λατινικής Αμερικής» (Βίντεο)

Είχαμε την αίσθηση ότι όσο παπαρολόγος και να ήταν, όσο βαθμό αρχαιοπληξίας και πατριδοκαπηλίας και να διακατέχει τον βουλευτή τηλέμπορα, Αδωνη Γεωργιάδη η μπουρδολογία του θα είχε και ένα όριο. Διαψευστήκαμε ακούγοντας τον σήμερα στην τηλεόραση «Kontra».
 
Αυτό που ξεστόμισε ο απίθανος αυτός τύπος που σημειωτέον υπήρξε υπουργός και στις πρόσφατες εκλογές τον ψήφισαν 70.000 συμπολίτες μας, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου που διαδήλωσαν σήμερα στους δρόμους των ελληνικών πόλεων ενάντια στην καταστροφική λιτότητα και υπέρ της κυβερνητικής στάσης...
στις διαπραγματεύσεις στο έκτακτο eurogroup, δικαιολογημένα προκάλεσα υα γέλια των συνδαιτυμόνων του στο τηλεοπτικό πάνελ.

 «Διαδηλώσεις υπέρ της κυβερνήσεως γίνονται μόνο σε καθεστώτα τύπου Λατινικής Αμερικής» μας υπέρ ο νεοδημοκράτης βουλευτής, προκαλώντας φυσικά θυμηδία σε όσους των παρακολουθούσαν.

Αν κάτι τέτοιο το έλεγε κάποιος άλλος αστός πολιτικός, που φυσικά υποτιμάει βάναυσα τους χιλιάδες σημερινούς διαδηλωτές, θα άξιζε να το σχολιάσουμε. Ο Γεωργιάδης όμως έχει το ακαταλόγιστο. (οι πολίτες που τον ψηφίζουν τι έχουν;)