Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει να διαπραγματεύεται σκληρά.

skitsoblog
Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στον Αντώνη Σαμαρά και στην πολιτική που άσκησε όσο ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μια ψήφος εμπιστοσύνης που ο Αντώνης Σαμαράς είχε ανάγκη όσο τίποτα άλλο αυτή την εποχή, αφού η αμφισβήτηση έχει γίνει το δεύτερο του όνομα. Δεν φτάνει που στις εκλογές ο λαός τον έστειλε σπίτι του αλλά πλέον και τα στελέχη της Ν.Δ.  είναι σαν έτοιμα από καιρό να τον ξαναστείλουν σπίτι του. 

Έτσι ο Ραχόι, ο Σαρκοζί και οι υπόλοιποι φιλελέδες της Ευρώπης καλούνε τον Αλέξη Τσίπρα να μην θέσει εν αμφιβόλω όλα εκείνα που χαιρέτισαν οι πάντες εκτός Ελλάδας  και γ@μ⓪στⒶύρισαν οι πάντες εντός Ελλάδας. Μάλιστα σύσσωμος...
ο ευρωπαϊκός φιλελεδισμός μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά καλούνε τον Αλέξη Τσίπρα να εργαστεί από κοινού με τους εταίρους της Ελλάδας για την επίτευξη συμφωνίας σύντομα, προκειμένου να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κατάστασης, η οποία θα έπληττε τον ελληνικό λαό.

Οπότε αν τελικά επιτευχθεί λύση στην ελληνική κρίση θα οφείλεται στον Αντώνη Σαμαρά και στις διαπραγματεύσεις του. Τι  σημασία έχει που ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι πλέον πρωθυπουργός της χώρας; Και αύριο δεν θα είναι ούτε αρχηγός της Ν.Δ.; Ο άνθρωπος ξέρει να διαπραγματεύεται και το δείχνει. Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς δύο πράγματα δεν μπορεί να κρύψει, τη διαπραγμάτευση και τον έρωτα.

Τελευταία στιγμή επιστολή - παρέμβαση, ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup, τη Δευτέρα, προς όλους τους θεσμικούς παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ΕΚΤ, του ΔΝΤ και σε όλους τους ηγέτες των 28 κρατών-μελών της Ένωσης, απέστειλε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου με την οποία τους καλεί να συμβάλουν, ώστε να βρεθεί μια αμοιβαία επωφελής λύση στην εν εξελίξει διαπραγμάτευση των εταίρων με την ελληνική κυβέρνηση. Γιατί ο ίδιος όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει "ναι" σε όλα εκτός το άρθρο 13. 

Οπότε τη Δευτέρα θα τους πάρουμε και τα σώβρακα.

Επιστολή- παρέμβαση πρόκειται να στείλει ο Βασίλης Λεβέντης και ο Απόστολος Γκλέτσος.