Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ο Πάγκαλος βράζει σε καζάνι με χολή (τεράστιο καζάνι!)

O Πάγκαλος έχει αποκαλέσει τον Τσίπρα «τσόγλανο», «γελοίο και ανεκδιήγητο νούμερο», τον Αβραμόπουλο «κύριο Τίποτα» (από τον οποίο όμως έχασε τη Δημαρχία!), τη Δούρου «βρωμερή φάτσα», τον Μανώλη Γλέζο «νούμερο που δεν ανεβαίνει στα αεροπλάνα», τους πανεπιστημιακούς «αξύριστους και άπλυτους», την ΕΡΤ «κομμουνιστικό όργανο», τους δημοσίους υπάλληλους συλλήβδην «τεμπέληδες», τους εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένους Έλληνες που βγήκαν στους δρόμους «φασίστες, κομμουνιστές και μαλάκ€ς» (δήλωση στη «Μοντ»!) και όταν κάποιος νεαρός πολιτικός συντάκτης...
του ζήτησε έξω από τη Βουλή μια δήλωση, του αποκρίθηκε, on camera, «δεν μας γ@μ@ς πρωινιάτικα».

Η γλωσσική αισθητική και η γαλατική ευγένεια αυτού του ανθρώπου εθίγη όταν ο Βαρουφάκης τον χαρακτήρισε «τροφαντό κατεστημένο». Γιατί αναφέρθηκε, λέει, το σωματόπυπό του! Και αντεπιτέθηκε με τη ισχυρότερο όπλο που διαθέτει στις κομπλεξικές επιθέσεις του: τη χυδαιότητα. Ο υβριστής Πάγκαλος χαρακτήρισε τον υπουργό «άθλιο υποκείμενο». Γιατί; Για το… τροφαντό! Και γιατί βράζει σε ένα καζάνι με χολή. Μεγάλο καζάνι, τεράστιο. Και δεν υπονοώ κάτι για το σωματότυπό του!
Γελοίο υποκείμενο η Βαρουφάκης», αλλά τουλάχιστον αυτός, Πάγκαλε –εγγονέ του δικτάτορα – , δεν παρέδωσε τον Οτσαλάν, στους Τούρκους).

Από harddog