Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Συμφωνώ με Μαρινάκη και Αλαφούζο!

ΣΥΜΦΩΝΩ με τον Μαρινάκη ότι ήταν Ιράκ η Λεωφόρος. Και όχι μόνο Ιράκ, αλλά και Ιράν, Ουκρανία, Κορέα, Βιετνάμ, Ριζούπολη.
   
ΣΥΜΦΩΝΩ με τον Αλαφούζο ότι κακώς πήγε ο Μαρινάκης στη Λεωφόρο. Οπως κακώς, πολύ κακώς πάει και ο Αλαφούζος στο «Καραϊσκάκη».
   
ΟΤΑΝ απαγορεύονται οι μετακινήσεις των οπαδών, πώς επιτρέπονται οι μετακινήσεις των δύο πιο φανατικών οπαδών των δύο ομάδων;
   
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ο Αλαφούζος να αποθεωθεί...
στο Φάληρο; Εκτός κι αν είναι στα γραφεία του ΣΚΑΪ. Να λέει ευτυχώς που βγήκε από το ασανσέρ και δεν είναι έναν χρόνο εκεί.
   
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ο Μαρινάκης να τον αποθεώσουν στη Λεωφόρο και να βάλουν και τον ύμνο του Ολυμπιακού; Να τον σηκώσουν στα χέρια; Μόνο να τον σηκώσουν στα χέρια και να να τον πετάξουν πρέπει να περιμένει.
   
ΑΣΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ που κάθισε στον πάγκο και δεν χωρούσε ο Κασάμι. Γι’ αυτό δεν έπαιξε. Δεν τον χτύπησε φωτοβολίδα.
   
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ από σήμερα - αύριο να βλέπουμε το εμετικό και εμπρηστικό και όχι βέβαια σατιρικό «Παράγκα και όραμα»;
   
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ οι ανακρίσεις και οι δίκες για κασέτες για να αποδοθούν πάλλευκοι οι πρόεδροι και να πηγαίνουν σε όλα τα γήπεδα και να χειροκροτούνται;
   
ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ θα λένε όσα παίρνει ο στόμας τους πριν και μόνο μια βδομάδα πριν από τον αγώνα θα ζητάνε συσκέψεις και μέτρα περιφρούρησης;
   
ΓΙΝΕΤΑΙ σε τέτοια ματς αυστηρός σωματικός έλεγχος στους οπαδούς. Τους παίρνουν ένα ευρώ ή δραχμή αν έχουν κι αφήνουν όμως πάνω τους φωτοβολίδες, άσφαιρα πυρά (προς το παρόν), τσεκούρια, μαχαίρια κι ένα βρόμικο.
   
ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τη βία από όπου προέρχεται στα ντέρμπι αιωνίων. Γιατί όσο και να την καταδικάσουμε είναι βέβαιο ότι θα γίνει κόλαση, αφού διαπρέπουν στις εμπρηστικές δηλώσεις αυτοί και οι κύκλοι τους.
   
Διευκρίνιση: Τους λέμε αιώνιους αντίπαλους γιατί έχουν κάναν αιώνα να παίξουν μπάλα μεταξύ τους. Ο,τι έχει μείνει από τα ντέρμπι αιωνίων είναι Παπουτσέληδες, Δούροι, Ριζούπολη, κυνήγι Σισέ, Ιράκ κ.λπ. κ.λπ.
   
Αν αρχίσουμε σιγά σιγά, μπορεί κάτι να γίνει. Ποτέ πια Μαρινάκης και Αλαφούζος σε ντέρμπι και στους δύο αγώνες και οι δύο.
   
Να τους πετάνε έξω τους σούπερ φανατικούς. Θα είναι σίγουρα πιο ήρεμος ο αγώνας, το ντέρμπι αιωνίων. Συμφωνώ και είμαι βέβαιος γι’ αυτό.
  
Λάκης Μπέλλος από efsyn