Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Πήραν ακόμη και το... πάρκινγκ του Βενιζέλου...

Δείτε την φωτογραφία...
               
Tο φυσάει και δεν κρυώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος μετά την εκλογική συντριβή του κόμματος του, στερήθηκε και τη θωρακισμένη BMW, αξίας 750.000, την οποία η κυβέρνηση αποφάσισε να βγάλει προς πώληση, όπως και ενα ακόμα "δίδυμο" μοντέλο το οποίο ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Τώρα, δεν φτάνει που μετακινείται με ενα ταπεινότερο θωρακισμένο, κάποιοι έσπευσαν να καταλάβουν και την θέση του υπηρεσιακού αυτοκινήτου του στον ειδικό χώρο στάθμευσης, στο...
πρώτο υπόγειο της Βουλής.

Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες του "S", στην θέση οπου αναγράφεται η ένδειξη "πρόεδρος ΠΑΣΟΚ"  ηταν σταθμευμένα στις αρχές της εβδομάδας δύο δίκυκλα. Το ένα ήταν σχετικά μεγάλου κυβισμού (και άρα πιθανότητα ανήκει στην προσωπική του ασφάλεια), όμως το δευτερο ήταν ενα απλο "παπάκι". Προφανώς, κάποιοι βρήκαν βολικό και πολυ κοντινό στην έξοδο το συγκεκριμένο σημείο κι αποφάσισαν να το χρησιμοποιήσουν. Για καλή τους τύχη, δεν τους πήρε χαμπάρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Γιατί με τα νεύρα που έχει αυτό τον καιρό, ούτε ψύλλος στον κόρφο τους.

Πηγη ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Από nonews-NEWS