Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Οι δημοσκοπήσεις μου έκαψαν τον εγκέφαλο

Οι δημοσκοπήσεις μου έκαψαν τον εγκέφαλο γιατί:

1. Τους έλειψε ο Σημίτης ή αγάπησαν το Μπόμπολα; Πώς αλλιώς να εξηγήσω το ποσοστό στο ποτάμι;

2. Ο πρωθυπουργός που αυτοδιαψεύδεται καθημερινά… Ο προσκυνητής των συμφερόντων και της Μέρκελ… Ο ψευτόμαγκας που εκτονώνει την χαμηλή του αυτοεκτίμηση πάνω σε ένα φτοχοποιημένο λαό… Αυτός συγκρατεί και ίσως αυξάνει τα ποσοστά του.

3. Ο Μπένη, ο πιο μισητός άνθρωπος...
σε όλη τη χώρα, ανταγωνίζεται την επιστροφή ΓΑΠ, αντιπολιτεύεται (υποτίθεται) τον συνέταιρο του Σαμαρά, αλλά στην πραγματικότητα αγωνιά για το προσωπικό του αύριο… Αυτό λοιπόν το κατακερματισμένο ΠΑΣΟΚ φιλοδοξεί να έχει την 3η θέση(!), και οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν... εντός βουλής.

4. Οι φυλακισμένοι χρυσαυγίτες συγκρατούν το ποσοστό τους, και υπάρχουν ηλίθιοι αλλά και φασίστες που τους (κρυφο)στηρίζουν… Είναι πολύ πιθανόν να πάρουν αυτοί την περιζήτητη... τρίτη θέση.

5. Το ΚΚΕ συρρικνώνεται διαρκώς γιατί ο Ελληνάρας θεωρεί ότι είναι καλύτερος ένας φασίστας από έναν αριστερό…

6. Οι ΑΝΕΛ, ένα κόμμα καθαρά αντιμνημονιακό που κράτησε μία σταθερή στάση, λοιδορείται ασταμάτητα ως ψεκασμένο γιατί είναι η πιο εύκολη πηγή καταλήστεψης ψηφοφόρων προς όφελος του Αντωνάκη. Με αποτέλεσμα δημοσκοπήσεων, μπαίνει- δεν μπαίνει στη βουλή.

7. Και τέλος, ένα καινούργιο κόμμα (γιατί από το 3% πήγε στο 30%), που εξελίχτηκε σε κόμμα εξουσίας με αξιοζήλευτη ταχύτητα, με τις αδυναμίες του αλλά και την καθαρότητα του, με ένα πολιτικό προσωπικό που δεν το «κρατάει» κανείς, πολεμιέται από κατασκευασμένα σενάρια καταστροφολογίας των συμφερόντων, και οι ηλίθιοι αποδέκτες Ελληνάρες που σε λίγο δεν θα έχουν ψωμί να φάνε φοβούνται… να μην χάσουν τα λεφτά τους(!). Αποτέλεσμα παίζεται η αυτοδυναμία του στα ζάρια, για να το αναγκάσουν να συγκυβερνήσει με ποτάμια κ.α, ώστε μη χάσουν τα συμφέροντα εντελώς το παιχνίδι!

Αν οι ψηφοφόροι αυτής της χώρας, οποιασδήποτε ιδεολογίας, δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι όλους αυτούς τους μνημονιακούς τύπους τους ενώνει η συνενοχή εξαιτίας της καταστροφής μια χώρας, τους ενώνει το «κουτάλι» και ο τρόμος της αποκάλυψης της αρπαχτής τους, και συνεχίζουν να τους ψηφίζουν, εγώ σε τι τους φταίω;
ΕΓΩ Η ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΩ…

Κατερίνα Κ.
Αναγνώστρια
[Το ΄φερε το email]