Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Το νου σας ρεμάλια -> Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Αν βγει ο Τσίπρας θα μεταναστεύσω στο Παρίσι – ΣΥΡΙΖΑ και Χ.Α. έχουν παρόμοια επιχειρήματα

ΣΑΒΒΑΤΟ, 18 Ιανουαρίου 2014 
Λάδι στην φωτιά ρίχνει το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ στην κόντρα της με την Κουμουνδούρου δηλώνοντας στην «Ελευθεροτυπία» ότι «θα μεταναστεύσω εάν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνω αντίσταση από το Παρίσι κατά της Χούντας της Αριστεράς», σημειώνοντας ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή χρησιμοποιούν παρόμοια επιχειρήματα.  

Στην συνέντευξη της στην σαββατιάτικη «Ελευθεροτυπία» το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, και πρώην του Συνασπισμού, υποστηρίζει ότι...
ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυση Αυγή έχουν παρόμοια επιχειρήματα, λέγοντας ότι δικαίως ο Βαγγέλης Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εκτσογλανισμό της κοινωνίας.

«Γιατί να μην το πει; Είναι μια πολιτική παρατήρηση. Οταν δεις τα βίντεο της Χρυσής Αυγής, όταν βλέπεις τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν, βλέπεις με τρόμο σχεδόν ότι μοιάζουν με εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ: Οι προδότες, οι πουλημένοι, οι κλέφτες, οι υποτακτικοί κ.λπ. Είναι πολιτική γλώσσα αυτή για ένα κόμμα που θέλει να κυβερνήσει;», αναφέρει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, η Αλ Σάλεχ απαντά ότι τότε «θα μεταναστεύσω εαν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνω αντίσταση από το Παρίσι κατά της Χούντας της Αριστεράς, αν και τα Γαλλικά μου είναι χάλια».

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ δηλώνει ότι οι χειρότεροι του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και πως ο Έλληνας είναι έξυπνος και βλέποντας πως επειδή δεν έχουμε ξεπεράσει την κρίση δεν θα ρισκάρει να ψηφίσει τον Τσίπρα.