Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Ημαρτον! Επιτέλους δείξτε στο Ρωμανιά που είναι το Υπουργείο του ή ανοίξτε του ένα κανάλι

Τρίτη συνεχόμενη μέρα σήμερα και ο Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων αξημέρωτα ξεκίνησε την καθιερωμένη πια περαντζάδα του στα ΜΜΕ από το γνώριμό του στασίδι του Mega!

Ως γνωστόν την Πέμπτη πέταξε τη "χειροβομβίδα" για πρόβλημα πληρωμής συντάξεων από το Μάρτη κι ύστερα άρχισαν όλοι, με πρώτο τον ίδιο, να τρέχουν για να μαζέψουν τ' ασυμμάζευτα, χτες γύρναγε από 'δω κι από κει λέγοντας ότι παρερμήνευσαν τα λεγόμενά του οι...
δημοσιογράφοι και ξανά σήμερα το ίδιο τροπάριο.

Ελεος, μαζέψτε τον! Δείξτε του που είναι το υπουργείο του, πέστε του ποια είναι η δουλειά του και επιβάλετέ του επιτέλους να ξεκινάει από κει τη μέρα του αν είναι τόσο απαραίτητος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...., αλλιώς ανοίξτε του ένα πειρατικό κανάλι να ξεχαρμανιάζει.

Βέβαια ο ίδιος έσπευσε να πει σήμερα, μετά τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του περί ελλειμάτων των ασφαλιστικών ταμείων, πως μόλις τελειώσει η εκπομπή θα πάει στο υπουργείο για να... δουλέψει!!!

Τα περί ελλειμάτων κυριέ μου τα ΄χουν μάθει πια και τα μικρά παιδιά, εσένα η δουλειά σου είναι να τα ξελασπώσεις κι αυτό δεν γίνεται με λογοδιάρροια.

Από zeidoron